Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ново мобилно приложение улеснява връзката между българите по света

Снимка: angelsforbulgaria.com

Благотворителна организация, създадена в Лондон с цел да подпомогне подобряването на живота на нуждаещите се у нас, създаде ново мобилно приложение. То представлява своеобразен канал за комуникация и взаимопомощ за българите, живеещи навсякъде по света. Всеки негов потребител напълно безплатно може да рекламира своя бизнес, да потърси съвет или услуга.


И ако досега цялата тази информация бе разпръсната из множество различни групи в социалните мрежи, то вече има свой нов дом, където всичко е на едно място. С помощта на интерактивна карта, която обхваща целия свят, всеки може да открие търсената стока или услуга в най-близкия обект до дома или офиса. 


През 2021 година организацията, създадена по идея на Стела Иванова, бе един от финалистите в кампанията на Българското национално радио "Будител на годината", спечелен тогава от Лео Кадели, когото заради мисията му да помага на всеки българин в нужда, наричат „албанецът с българска душа“.

Снимки: angelsforbulgaria.com



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Неразказаните истории на българите" в Атина

Изложба "Неразказаните истории на българите"е подредена в Европейския център за архитектурно изкуство, дизайн и урбанистика в Атина, Гърция. Събитието е организирано от Културен център "Иван Селимински" и гръцкия център, в сътрудничество с..

публикувано на 21.05.24 в 10:55

Българите в Северна Македония ще гласуват на евроизборите в Скопие и Битоля

На две места в Република Северна Македония – в посолството на България в Скопие и в Генералното консулство на страната в Битоля, българските граждани ще могат да гласуват на предстоящите избори за Европейски парламент на 9 юни. Общо 120 са..

публикувано на 21.05.24 в 08:42

България - на фестивал на културното многообразие в Сарагоса

България беше достойно представена на традиционния празник на културното многообразие "Zaragoza Diversa", провел се на площада пред внушителната катедрала „Пилар“ в испанския град Сарагоса на 18 и 19 май. В него традиционно се включват представители..

публикувано на 20.05.24 в 19:18