Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Akoma nuk ka rast të konfirmuar të COVID-19 në Bullgari

Godina e Akademisë Ushtarake Mjekësore në Sofje
Foto: Akademia Ushtarake Mjekësore

Shtabi kombëtar operativ, i krijuar për evitimin e shpërndarjes  së koronavirusit të ri në Bullgari, shpalli në një konferencë të zhvilluar ditën e enjte në mëngjes se në vend po vazhdon të mos të ketë rast të konfirmuar të COVID-19. Për 24-orët e fundit në Akademinë Ushtarake Mjekësore janë vendosur 14 veta me simptoma të sëmundjes. Rezultatet e analizave priten më vonë sot.

Më shumë nga rubrika

Regjistrimi paraprak i popullsisë në Bullgari do të jetë elektronik

Komisioni Qendror i Regjistrimit të Popullsisë vendosi se për shkak të situatës epidemiologjike në vend regjistrimi paraprak i popullsisë dhe i fondit të banesave në Bullgari të zhvillohet në mënyrë elektronike. Regjistrimi paraprak zhvillohet nga ora 00.00..

botuar më 20-04-10 1.09.MD

Tregtia e Bullgarisë me BE-në në fillim të vitit 2020 shënon rritje

Instituti Kombëtar Statistikor njofton, se në shkurt të këtij viti tregtia e Bullgarisë me BE-në shënon rritje në import me 4.4 për qind ndërsa në eksport me 4.9 për qind në krahasim me të njëjtin muaj të vitit të kaluar. Partnerët kryesorë të vendit në..

botuar më 20-04-10 12.13.MD

43 për qind prej bullgarëve mendojnë se të ardhurat e tyre do të ulen për shkak të Covid-19

Një anketim i Agjencisë Sociologjike “Trend” tregon se 43 për qind prej bullgarëve mendojnë se të ardhurat e tyre do të ulen për shkak të Covid-19. 1/3 prej të anketuarve kanë frikë se mund të humbasin punën e tyre. Sociologët evidentojnë  shqetësim në..

botuar më 20-04-10 12.01.MD