Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Karantinë e detyrueshme në Hungari për udhëtuesit nga Bullgaria

Foto: www.pixabay.com

Rregullat e reja e Hungarisë për kufizimin e përhapjes së koronavirusit parashikojnë karantinë të detyrueshme 14-ditоre për të gjithë shtetasit e Hungarisë, të cilët vijnë nga vendet ku shkalla e rrezikut të lidhur me koronavirusin është “e verdhe” apo “e kuqe”. Bullgaria ndodhet në grupin e verdhë, bashkë me Serbinë, Portugalinë, Rumaninë, Rusinë, Suedinë dhe Mbretërinë e Bashkuar


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 153

Masa “60/40” stimulon papunësinë Sipas analizës së Dhomës Tregtare Industriale Bullgare masat e qeverisë "60/40" dhe "80/20" në përkrahje të biznesit nuk duhet të vazhdojnë në këtë mënyrë. Nuk është e drejt që punonjësi i cili nuk është në..

botuar më 20-08-07 6.58.MD
Arman Babikjan

Protestuesit: Çadrat do të kthehen atje ku ishin

Çadrat do të kthehen atje ku ishin, madje në më shumë vende! Frika e autoriteteve nga protesta e lirë e qytetarëve nuk do të fitojë”. Këtë e tha PR-eksperti Arman Babikjan – një prej organizatorëve të protestave antiqeveritare nga e ashtuquajtura..

rinovuar më 20-08-07 5.56.MD

Në qytetin Dobriç të sëmurë me Covid-19 shërohen prej mjekëve gastroenterolog

Sektorët për shërimin e të sëmurëve me Covid-19 në spitalin multidisiplinar në qytetin Dobriç në Bullgarinë Verilindore, nuk disponojnë asnjë specialist шм sëmundjes infektive ose pneumolog. Për këtë sinjalizojnë mjekët gastroenterolog nga..

botuar më 20-08-07 4.43.MD