Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Transportuesit e autobusëve: Bllokimi i rrugëve vështirëson punën tonë

Magdalena Milltenova
Foto: arkiv

“Konfederata e transportuesve të autobusëve i përkrah protestat, por kur ato janë të drejta dhe zhvillohen në përputhje me ligjin.” Këtë e ta para BNR-së kryetarja e konfederatës Magdalena Milltenova në lidhje me protestat antiqeveritare në vend, të cilat vazhdojnë mbi një muaj.

Në lidhje me bllokadat e udhëkryqeve kryesore dhe autostradave Milltenova nënvizoi se transportuesit po luftojnë për mbijetesën e tyre në kushtet e pandemisë.

Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 238

“Ndihma urgjente” ndodhet para kolapsit Mjekët urgjentë janë shumë vështirësuar në provat e tyre që t’u përgjigjen qindra sinjaleve, pasi çdo ditë numri i të infektuarve me Covid-19 rritet, tha për Televizionin Kombëtar Bullgar /BNT/ Katja..

botuar më 20-10-31 5.40.MD
Radosvet Radev

Ekonomia nuk do të përballojë një mbyllje të dytë

Turizmi, transporti, pronarët e restoranteve dhe kultura janë sektorët më të prekur nga kriza e koronavirusit, njoftoi para televizionit bTV Radosvet Radev, kryetar i Dhomës Ekonomike Bullgare. Ai u mbështet te statistika kombëtare, sipas së cilës..

botuar më 20-10-31 4.47.MD
Katja Sungarska

“Ndihma urgjente” ndodhet para kolapsit

Mjekët urgjentë janë shumë vështirësuar në provat e tyre që t’u përgjigjen qindra sinjaleve, pasi çdo ditë numri i të infektuarve me Covid-19 rritet, tha për Televizionin Kombëtar Bullgar /BNT/ Katja Sungarska, zëdhënëse e “Ndihmës Urgjente”...

botuar më 20-10-31 2.40.MD