Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Izraeli heq karantinën për ata që mbërrijnë nga Bullgaria, Kroacia dhe Greqia

Foto: novini.bg

Kërkesa për karantinë 14 ditore për ata që mbërrijnë nga Bullgaria hiqet, informuannga ambasada bullgare në Tel Aviv. Masa kufizuese e cila hyn në fuqi nga 16 gushti do të hiqet edhe për shtetasit e Kroacisë dhe Greqisë që mbërrijnë në Izrael.


Më shumë nga rubrika

Peticion drejtuar Ministrisë së Ekologjisë për të kufizuar produktet plastike

Shtetas dhe organizatat “Për Tokën” dhe “Grijnpijs” paraqitën në Ministrinë e Ekologjisë një peticion me 6 kërkesa për kufizimin e shfrytëzimit të produkteve plastike. Bullgaria është në një nga vendet e para për nga përdorimi i tyre në BE...

botuar më 20-10-28 12.19.MD

Shtrëngojnë masat antiepidemike në Bullgari

Nga 29 tetori deri më 12 nëntor me urdhër të ministrit të shëndetësisë profesor Kostadin Angellov pezullohet frekuentimi i shkollave për nxënësit e gjimnazeve dhe për studentët. Anulohen të gjitha veprimtaritë jashtë klasës në prani të nxënësve...

botuar më 20-10-28 11.51.PD
prof.Kostadin Angellov

Ka të ngjarë të krijohen spitale fushore për Covid-19

Nuk përjashtojmë mundësinë për krijimin e spitaleve fushore, por për to duhet të gjejmë mjekë, infermiere, sanitarë. Tani këta kuadro nuk mjaftojnë, tha para Nova TV ministri i shëndetësisë profesor Kostadin Angellov. Ministri mendon se..

botuar më 20-10-28 10.57.PD