Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Disa video reklamojnë bukuritë e Bullgarisë

Foto: Veneta Nikollova

Ministria e Turizmit përhap video për reklamën e rajoneve dhe objekteve turistike me popullaritet jo aq të madh në Bullgari. Videot xhirohen në bashkëpunim me Asociacionin e Ciceronëve në Bullgari. Videoja e parë prezanton luginën e lumit Arda në Rodopet Lindore. Videot janë në gjuhën bullgare me titra në gjuhën angleze.


 

Më shumë nga rubrika

Ferma turistike do të propozojnë një pushim alternativ rreth qytetit Ballçik

Ndërtim i fermave turistike në rajonet midis zonave të urbanizuara dhe tokave bujqësore në Ballçik - kështu bashkia shpreson të tërheqë pushues në afërsi deri tek bregu i detit. Ideja është regjistruar në planin e ri për zhvillimin e saj deri në vitin..

botuar më 21-01-23 7.10.PD

Sofja hyri në Top 50 të vendeve më të njohura për vitin 2021

Kryeqyteti bullgar Sofja hyri në Top 50 të vendeve më të njohura në Instagram për 2021. Ranglista u përgatit nga Big 7 Travel pasi analizoi të ahstuquajturat “hashtags” në Instagram të cilat u përkasin destinacioneve nëpër botë. Vendin e parë e zë..

botuar më 21-01-20 5.58.MD

Nomadët digjitalë preferojnë atmosferën e Pamporovos

Kampet e përvitshme të nomadëve digjitalë në Pamporovo dhe Çepellare propozojnë kushte të shkëlqyera, në të cilat punonjësit në distancë mund të gërshetojnë punën me aktivitete dimërore sportive. Gjatë kësaj stine organizatorët e kampeve pranojnë turistë..

botuar më 21-01-17 7.10.PD