Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Turizmi pret që sezoni të vazhdojë deri në mesin e tetorit

Foto: bgtourism.bg

Rumen Draganovi nga Instituti i Analizave dhe i Vlerësimeve në Turizëm tha para BNT, se muaji shtator do të jetë shumë intensiv për turizmin. Sipas mbikëqyrjes së institutit tani shihet një rritje e numrit të turistëve si në mal, ashtu edhe në det. Rumen Draganovi tha se sivjet sezoni turistik do të vazhdojë deri në mesin e tetorit. Në kushtet e pandemisë turistët preferojnë të pushojnë në shtëpitë e pritjes dhe në hotelet e vogla familjare.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 424

Viti shkollor do të përfundojë me praninë fizike në shkollë të të gjithë nxënësve Viti shkollor do të përfundojë me praninë fizike të të gjithë nxënësve pas diplomimit të maturantëve. Provimet e vlerësimit të jashtëm dhe të maturës do të..

botuar më 21-05-05 8.03.MD

Deputetët hodhën poshtë subvencionimin nga 1 levë për votë të vlefshme

Pas debateve 5-orëshe shumica në Kuvendin Popullor hodhi poshtë propozimin e partisë “Ka një popull të tillë” që subvencionimi vjetor partiak të zvogëlohet nga 8 leva në 1 levë (nga 4 në 0.5 euro) për votë të vlefshme në zgjedhjet e fundit. Lideri..

botuar më 21-05-05 7.14.MD

Kalimi tërësisht te recetat elektronike vonohet me një muaj

Vendosja e recetave plotësisht elektronike vonohet me një muaj. Kjo u njoftua nga Zëvendës Ministri i Shëndetësisë në dorëheqje Bojko Penkov. Arsyeja është që spitalet nuk janë ende gati me softuerin e nevojshëm për këtë. Deri në fund të..

botuar më 21-05-05 3.37.MD
/de/tourism/listight">