Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Vjeshta, stina e trëndafilit të egër (Rosa canina)– një nga hitet e eksportit të Bullgarisë, i cili bashkë me hithrën dhe blirin e radhit vendin ndër eksportuesit më të mëdhenj të bimëve kuruese në Evropë. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Burgas, takim i këndvështrimeve të ndryshme. Foto: BTA

botuar më 21-02-17 6.30.MD

Bullgaria në fotografi

Plovdiv, instalim arti nga shkolla e vjetër. Foto: BGNES

botuar më 21-02-16 5.40.MD

Bullgaria në fotografi

Sofje, rrëshqitje në park. Foto: BGNES

botuar më 21-02-15 6.21.MD