Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Greqia mbyll pikëkalimin “Promahon” për të huajit nga ora 21.00 deri në orën 05.00

Foto: EPA/BGNES

Autoritetet greke mbyllën PKK “Promahon” në kufirin me Bullgarinë për hyrje të të huajve gjatë natës për shkak të situatës së ndërlikuar të Covid-19. Përmes pikëkalimit nuk do të hyjnë shtetas të huaj nga ora 21.00 deri në orën 05.00 – me këmbë, me vetura, ose me autobusë. Gjatë këtij intervali kohor në Greqi do të mund të hyjnë vetëm shtetas grekë me vetura dhe autobusë, të cilët do të presin në parkingun pas PKK-së deri në orën 05.00. Kamionët dhe maunat do të kalojnë pa ndryshim, si deri tani. Kufizimi është në fuqi deri më 17 nëntor 2020. Informacioni është nga MPJ-ja.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 357

Rimëkëmben imunizimet sipas planit të vaksinimit Imunizimet në katër fazat e para të planit të vaksinimit do të rimëkëmben ndoshta nesër, njoftoi për BNR drejtorit i spitalit “Pirogov” prof. Asen Balltov. “Korridoret e gjelbra” do të..

botuar më 21-02-27 5.30.MD

Qeveria ka harxhuar më shumë mjete gjatë shkurtit në krahasim me muajin e kaluar

Qeveria ka përshpejtuar shpenzimet në shkurt në krahasim me muajin e mëparshëm, u bë e qartë nga raporti mbi gjendjen e thesarit në janar. Shpenzimet për masat ekonomiko-sociale, 50 levat (25 euro) shtesë për pensionet në dy muajt e parë të..

botuar më 21-02-27 4.01.MD

Transportuesit kërcënojnë me bllokim të lëvizjes në PKK “Kullata”

Kompanitë e vogla të mallrave po pësojnë humbje serioze për shkak të testimit të shoferëve të kamionëve të imponuar nga autoritetet greke në pikën e kalimit kufitar “Kullata-Promahon”. Pakënaqësia u përshkallëzua dhe mund të kalojë në një..

botuar më 21-02-27 3.07.MD