Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

42 për qind janë testet pozitive për Covid-19 nga 10 474 PCR teste

Foto: BTA

4382 janë rastet e reja të Covid-19 në Bullgari të zbuluara nga 10 474 PCR teste. Kjo përbën 42 për qind nga njerëzit e testuar. Këtë e tregojnë të dhënat e Portalit Unik Informativ për 24 orët e fundit.

Numri i përgjithshëm i të infektuarve tashmë është 129 348 veta, rastet aktive janë 86 020.

U hospitalizuan 6365 pacientë me koronavirus. Në repartet intensive trajtohen 392 pacientë.

Që nga fillimi i pandemisë Covid-19 u konfirmua te 5126 veta nga personeli mjekësor. 182 janë tastet e reja për 24 orët e fundit.

Gjatë 24 orëve të fundit u shëruan 1876 veta dhe me ta numri i përgjithshëm i të shëruarve arriti 40 102 veta.

Për 24 orët e fundit vdiqën 157 veta me koronavirus të konfirmuar dhe me ta numri i përgjithshëm i të vdekurve është 3226.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 324

Më se gjysma e bullgarëve tashmë kanë imunitet kolektiv kundër Covid-19 Imuniteti kolektiv fillon të funksionojë. Mbi 50 për qind e njerëzve nuk do të reagojnë ndaj virusit, sepse ata janë imunë nga takimet e mëparshme me koronavirusët. Ne..

botuar më 21-01-25 7.28.MD
Prof. Andrej Çorbanov

Më se gjysma e bullgarëve tashmë kanë imunitet kolektiv kundër Covid-19

Imuniteti kolektiv fillon të funksionojë. Mbi 50 për qind e njerëzve nuk do të reagojnë ndaj virusit, sepse ata janë imunë nga takimet e mëparshme me koronavirusët. Ne shohim vende me masa drastike në të cilat situata nuk është më e mirë sesa në..

botuar më 21-01-25 6.21.MD
Kostadin Angellov

Ministri i Shëndetësisë nuk është i prirë për hapjen e lokaleve

Kanë për t’u zhvilluar takime dhe bisedime me përfaqësuesit e restoranteve në vendin tonë, tha në qytetin Stara Zagora Ministri i Shëndetësisë Kostadin Angellov në lidhje me tensionin në biznesin e restoranteve, njoftoi BTA. “Që nga fillimi i..

botuar më 21-01-25 5.03.MD