Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Para festës së studentëve fillojnë inspektimet e hoteleve dhe shtëpive për mysafirë

Marijana Nikollova
Foto: BGNES

Ne do t'u referohemi Inspektorateve Rajonale Shëndetësore, Komisionit për Mbrojtjen e Konsumatorëve dhe Ministrisë së Brendshme për kryerjen e inspektimeve masive të jashtëzakonshme në shtëpitë e miqve dhe në hotelet në lidhje me festën e studentëve 8 dhjetorin. Në vend ekziston kufizim për mbledhjen e njerëzve në një vend dhe askush në asnjë rrethanë nuk mund të shkelë këto masa. Këtë e tha para Nova TV zëvendës kryeministrja dhe ministre e turizmit Marijana Nikollova.

Ajo siguroi që nëse inspektimet zbulojnë shkelje, objekti përkatës do të mbyllet deri në fund të sezonit dhe do të mbajë ashpërsinë e plotë të ligjit për shkeljen e rregullave.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 324

Më se gjysma e bullgarëve tashmë kanë imunitet kolektiv kundër Covid-19 Imuniteti kolektiv fillon të funksionojë. Mbi 50 për qind e njerëzve nuk do të reagojnë ndaj virusit, sepse ata janë imunë nga takimet e mëparshme me koronavirusët. Ne..

botuar më 21-01-25 7.28.MD
Prof. Andrej Çorbanov

Më se gjysma e bullgarëve tashmë kanë imunitet kolektiv kundër Covid-19

Imuniteti kolektiv fillon të funksionojë. Mbi 50 për qind e njerëzve nuk do të reagojnë ndaj virusit, sepse ata janë imunë nga takimet e mëparshme me koronavirusët. Ne shohim vende me masa drastike në të cilat situata nuk është më e mirë sesa në..

botuar më 21-01-25 6.21.MD
Kostadin Angellov

Ministri i Shëndetësisë nuk është i prirë për hapjen e lokaleve

Kanë për t’u zhvilluar takime dhe bisedime me përfaqësuesit e restoranteve në vendin tonë, tha në qytetin Stara Zagora Ministri i Shëndetësisë Kostadin Angellov në lidhje me tensionin në biznesin e restoranteve, njoftoi BTA. “Që nga fillimi i..

botuar më 21-01-25 5.03.MD