Programi i ditës

Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Radio Bullgaria ju pyet

Foto: Radio Vidin

Me rastin e festës kombëtare të Republikës së Bullgarisë dhe në lidhje me përvjetorin e vet të 85 Radio Bullgaria starton një iniciativë të re online. Përgatitëm një lojë në ueb-faqen tonë, nëpërmjet së cilës duam të kuptojmë se çfarë janë asociacionet e të huajve kur të dëgjojnë emrin e Bullgarisë dhe cilat janë faktet më pak të njohura për atdheun ndër bullgarët.

Çdo muaj në lojën tonë interaktive do të publikojmë një pyetje nga fusha të ndryshme të lidhura me kulturën, historinë, gjeografinë, arritjet shkencore dhe sportive të vendit tonë.

Në fund të vitit do t’u bëjmë bilanc fakteve, personaliteteve dhe ngjarjeve, me të cilat ju e lidhni më tepër Bullgarinë dhe do t’i renditim në një klasifikim. Pas kësaj do t’ju tregojmë për to në një sërë publikimesh multimediale.

Ju mirëpresim!


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 8 dhjetor 2021

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 8 dhjetor. Në fillim të programit tonë të ditës mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj, në lidhje me festën e studentëve mund të dëgjoni temën “Studentët festojnë sot,..

botuar më 21-12-08 3.00.MD

Bullgaria sot – 7 dhjetor 2021

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 7 dhjetor.  Në fillim të programit tonë të ditës mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj mund të dëgjoni temën “Nga Hanoveri deri në fshatin Nikollovo ose si Jonathan..

botuar më 21-12-07 3.00.MD

Bullgaria sot – 6 dhjetor 2021

Të nderuar dëgjues, programin e ditës të Radio Bullgarisë më 6 dhjetor 2021 po e fillojmë me lajmet e fundit. Pas kësaj në lidhje me 6 dhjetorin ju ofrojmë temën: “Dita e Bankierëve do të jetë një festë e përbashkët nëse dimë të menaxhojmë financat..

botuar më 21-12-06 3.00.MD
Подкасти от БНР