Programi i ditës

Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi: Vjeshta e artë në Sofje

Parku Jugor mbledh të rinj dhe të moshuar në ditët diellore të vjeshtës. 








Foto: Ani Petrova 


Подкасти от БНР