Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 17 maj 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 17 maj.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “A do të bëhet Kryepeshkopata e Ohrit një mollë sherri për Ortodoksinë?” 

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do të dëgjojmë së bashkunjë fragment nga pjesa e parë e Koncertit për Piano dhe Orkestër të Panço Vladigerovit – ekzekuton Orkestra Simfonike e Radios Kombëtare Bullgare, solist është Ljudmill Angellov, dirigjent Najden Todorov.  

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!

  • 01:05 - Lajmet

  • 12:09 - Shoqëri

  • 20:58 - Kënga e Ditës


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 7 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 7 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “ Udhëto, beso dhe dashuro - fati i pabesueshëm i Elena Krapçevës”. Programi do të..

botuar më 22-07-07 3.00.MD

Bullgaria sot – 6 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 6 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “E shkuara e Apolonisë antike merr jetë në kompleksin arkeologjik “Mesarite“...

botuar më 22-07-06 3.00.MD

Bullgaria sot – 5 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 5 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Një ekspozitë ndjek rrugën e grave arkitekte në Bullgari dhe Gjermani”...

botuar më 22-07-05 3.00.MD