Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 19 maj 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 19 maj.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Lufta dhe frigoriferi përcaktojnë preferencat politike të bullgarëve”.

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do të dëgjojmë së bashku këngën me titull “Shi i ngrohtë”.

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!

  • 0.49 – Lajmet
  • 19.05 – Kënga e Ditës


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 1 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 1 korrik.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.   Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “ Jo Xhurasik, por Burgasik park” Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën..

botuar më 22-07-01 3.00.MD

Bullgaria sot – 30 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 30 qershor. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Kampionët evropianë në statistikë: Ne donim ta prezantonim Bullgarinë në mënyrën më..

botuar më 22-06-30 3.00.MD

Bullgaria sot – 29 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 29 qershor. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Më 29 qershor, Kisha Ortodokse Bullgare nderon Apostujt e Shenjtë Pjetër dhe Pavli”...

botuar më 22-06-29 3.00.MD