Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 23 maj 2022

Në fillim të programit të ditës më 23 maj 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj në rubrikën “Histori” do të dëgjoni se lipsanet e Vëllezërve të Shenjtë Kirill dhe Metodij do të ekspozohen në Kishën “Shën e Diela” në Sofje. 

Në rubrikën e rregullt “Këngën e ditës” ju ofrojmë informacion për edicionin e 53-të të Festivalit Ndërkombëtar “Javët Muzikore të Sofjes” dhe një ekzekutim të violinistit Svetlin Rusev dhe të Filarmonisë “Pionier”, me dirigjent Ljubomir Denev-biri.

Ju urojmë minuta të këndshme!


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 6 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 6 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “E shkuara e Apolonisë antike merr jetë në kompleksin arkeologjik “Mesarite“...

botuar më 22-07-06 3.00.MD

Bullgaria sot – 5 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 5 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Një ekspozitë ndjek rrugën e grave arkitekte në Bullgari dhe Gjermani”...

botuar më 22-07-05 3.00.MD

Bullgaria sot – 4 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 4 korrik.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Plovdivi nderon me ekspozitë donatorin më të madh në shëndetësinë..

botuar më 22-07-04 3.00.MD