Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 18 gusht 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 18 gusht. 

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Zarja Vrabçeva nga Londra: Mundësia për të punuar në Bullgari është gjithmonë në mendimet e mia”.

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do  t’ju ofrojmë të dëgjojmë së bashku këngën me titull "Heroi i ri”.

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!

  • 01.05 – Lajmet

  • 13.18 – Personalitete 

  • 19.50 – Kënga e Ditës


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 7 tetor 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 07 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju tregojmë për ekspozitën "Kujtesa", e cila prezanton relikte të refugjatëve armenë në Bullgari. Në rubrikën e përditshme..

botuar më 22-10-07 3.00.MD

Bullgaria sot – 6 tetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 6 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pasi u shpallën rezultatet definitive të zgjedhjeve parlamentare të 2 tetorit në Bullgari doli në pah se numri i atyre që votuan me “nuk mbështes askënd” u rrit me 2.5..

botuar më 22-10-06 3.00.MD

Bullgaria sot – 05 tetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 5 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Kulturë” do t’ju tregojmë për një ekspozitë në Bullgari në të cilën piktorë dhe skulptorë bullgarë bashkohen kundër dhunës. Në..

botuar më 22-10-05 3.00.MD