Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 4 tetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 4 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj në rubrikën “Personalitete” do t’ju ofrojmë mendimet e Ivan Kënçevit në lidhje me zgjedhjet e parakohshme që u zhvilluan më 2 tetor në vendin tonë. Ivan Kënçevi u diplomua “Marrëdhënie Ndërkombëtare” në Universitetin e Sofjes “Shën Kliment Ohridski”, ka magjistraturë në retorikë dhe menaxhim financiar.

Në rubrikën e përditshme “Kënga e Ditës” do të keni mundësi të dëgjoni një interpretim të fituesit të edicionit të 53-të të konkursit për muzikën e re pop dhe rock bullgar "Pranvera".

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01.58 – Lajmet
  • 11.18 – Personalitete 
  • 19.14 – Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 02 dhjetor 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 02 dhjetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj, në rubrikën “Historia”, do t’ju tregojmë për Petër Dënovin dhe vallen e tij Paneuritmia. Do të mësoni dhe cila është pyetja..

botuar më 22-12-02 3.00.MD

Bullgaria sot – 1 dhjetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 1 dhjetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Personalitete” do t’ju tregojnë për piktorin bullgar Boris Georgiev. Në “Këngën e Ditës” do të dëgjoni këngën më të re të grupit..

botuar më 22-12-01 3.00.MD

Bullgaria sot – 30 nëntor 2022

Në fillim të programit të ditës më 30 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Në mesin e shekullit XX shumë fshatra bullgare u zhytën nën ujërat e digave, që filluan të ndërtohen në vendin tonë. Një ekip shkencëtarët ndoqi gjurmët e Trashëgimisë..

botuar më 22-11-30 3.00.MD