Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 1 qershor 2023

Në këtë programin të Radio Bullgarisë më parë mund të dëgjoni lajmet.

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve do t’ju prezantojmë një këngëtare të talentuar bullgare. Kjo është adoleshentja 13 vjeçare Gabriella Ivanova, e cila së fundmi përfundoi një nga projektet e saj, në të cilin tregon të gjithë paletën e aftësive të saj vokale.

Këngën e ditës ia kushtojmë sërish 1 Qershorit - Ditës së Fëmijëve.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01.37 – Lajmet 

  • 10.18 – Kënga e DitësMë shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 29 shtator 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do tju njohim me Zhan Shejtanov – njeriu që mban në zemër Sozopollin. Në minutat për muzikë do t’ju ofrojmë të dëgjoni këngën “Gizdava” të interpretuar nga Desi Dobreva...

botuar më 23-09-29 3.00.MD

Bullgaria sot – 28 shtator 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do tju njohim me sopranon e famshme bullgare Rajna Kabaivanska dhe Masterclass-in i cili ofron mundësi shumë të mira për këngëtarët e rinj të operës, që ata të..

botuar më 23-09-28 3.00.MD

Programi i ditës – 27 shtator 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj në rubrikën “Politikë” do t’ju sjellim qëndrimet e politikanëve, sociologëve dhe klerit mbi kazusin me Kishën Ruse në qendrën e Sofjes. Në minutat për muzikë do t’ju ofrojmë..

botuar më 23-09-27 3.00.MD