Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 2 qershor 2023

Në këtë programin të Radio Bullgarisë më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës.

Pas kësaj do t’ju informojmë për Takimin e 18-të Botëror të Mediave Bullgare, i cili organizohet çdo vit nga BTA.

Në Ditën e Botevit dhe të Vdekurve për Lirinë e Bullgarisë, ju ofrojmë një këngë të bazuar në vjershat e poetit revolucionar Hristo Botev.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01:45 – Lajmet
  • 15:58 – Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 29 shtator 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do tju njohim me Zhan Shejtanov – njeriu që mban në zemër Sozopollin. Në minutat për muzikë do t’ju ofrojmë të dëgjoni këngën “Gizdava” të interpretuar nga Desi Dobreva...

botuar më 23-09-29 3.00.MD

Bullgaria sot – 28 shtator 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do tju njohim me sopranon e famshme bullgare Rajna Kabaivanska dhe Masterclass-in i cili ofron mundësi shumë të mira për këngëtarët e rinj të operës, që ata të..

botuar më 23-09-28 3.00.MD

Programi i ditës – 27 shtator 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj në rubrikën “Politikë” do t’ju sjellim qëndrimet e politikanëve, sociologëve dhe klerit mbi kazusin me Kishën Ruse në qendrën e Sofjes. Në minutat për muzikë do t’ju ofrojmë..

botuar më 23-09-27 3.00.MD