Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2024 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 08 shtator 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës.

Në rubrikën “Shoqëri” do t’ju përqendrojmë vëmendjen mbi bilancet pas përmbytjeve të mëdha përgjatë bregdetit jugor të Detit të Zi.

Në minutat për muzikë ju ofrojmë një interpretim të grupit vokalo-instrumental FSB.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01.40 – Lajmet 

  • 18.42 – Kënga e DitësMë shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 2 shkurt 2024

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubriken Folklor do t’ju njohim me festën e verës në Dellçevo që do të zhvillohet më 3 dhe 4 shkurt. Në rubrikën tonë të përditshme Kënga e ditës do të dëgjoni këngën "Atila" të interpretuar nga..

botuar më 24-02-02 3.00.MD

Bullgaria sot – 1 shkurt 2024

Në fillim të programit të ditës më 1 shkurt 2024 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Kënga e ditës” do të keni mundësi të dëgjoni një këngë frymëzuar nga vëllimet e krijimtarisë popullore bullgare. Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 24-02-01 3.00.MD

Bullgaria sot – 31 janar 2024

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 31 janar 2024 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën “Qetë” në interpretim të grupit “Nana & The Gang”. Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 24-01-31 3.00.MD