„Какво се случва с любовта?” – втора книга на Стела Даскалова

Стела Даскалова
Снимка: архив

© Снимка: личен архив

„Какво се случва с любовта ти, приятелю?” – така започва втората си книга семейният консултант и детски педагог Стела Даскалова. Книгата се появи преди броени дни на книжния пазар и е своеобразно литературно продължение на дебюта й от 2011 година – „Всичко започва от детството”. Защо попадаме в капаните на нашите убеждения и как може да се освободим от тях, кои са най-честите мъжки и женски грешки в изграждането на една връзка и защо компромисите са вредни и нездравословни в отношенията ни с другите? – това са само част от въпросите в новата книга, на които Стела дава отговор от позицията си на специалист и съпруга от повече от 25 години. Тя е категорична, че основната мисия на любовта е да ни създава трудности, чрез които израстваме като личности и се учим по-мъдро да даваме и получаваме нежност. Всички причини да твърди това, Стела Даскалова обяснява в интервюто, което даде за Радио България. Официалното представяне на книгата „Какво се случва с любовта?” е на 25 юни от 18.30 часа в „Студио 5”, където лично ще можете да задавате въпроси към авторката.

Още от рубриката

Холандски колекционер показва над 100 килима във великотърновска изложба

Произведения от килимарското изкуство предимно по нашите земи ще озарят с цвят, чистота и съвършенство изложбените зали “Рафаел Михайлов” във Велико Търново. На 14 юни там се открива експозицията “Багри, орнаменти, дизайн” с над сто килима от колекцията..

публикувано на 13.06.19 в 13:37

София и Белград – археологически бисери

Съвместната българо-сръбска изложба, наречена „София и Белград. Археологически бисери“ могат да видят гражданите и гостите на двете столици до края на месец юли. В софийската градина „Кристал“ експозицията беше открита на 10 юни, а в галерията на..

публикувано на 12.06.19 в 08:00

„Здравей, името ми е Тирана!“ отвори врати в Националния исторически музей

От 6 до 25 юни в Националния исторически музей в София можете да посетите изложбата „Здравей , името ми е Тирана ! “. Тя е част от Седмицата на Албания в София, организирана от Посолството на Република Албания. Благодаря на Националния..

публикувано на 10.06.19 в 11:51