Бялата лястовица

Some Details

Да помогнем на Ники! И още срещи с добротата и силата на човешкия дух очаквайте днес в предаването "Бялата лястовица".

Дарителска кампания в помощ на 17-годишния Николай Иванов от Шумен започнаха негови  близки и приятели. Ники се нуждае от операция за отстраняването на туморно образование, която ще бъде извършена в клиника в Турция. Как   можем да помогнем на..

публикувано на 17.05.17 в 09:19

Повече за доброволчеството чуйте в "Бялата лястовица"

Как може да се доброволства в свободното си време - не с лопата и ботуши, а  със знания, експертиза и опит. Не че едното е по-важно от другото, но ако се огледаме всеки ден можем да открием десетки възможности за правене на добри дела. На дела, за които не..

публикувано на 10.05.17 в 09:27

В "Бялата лястовица" на 26 април: какъв е шансът за работа на хората с увреждания

За възможностите на хората с увреждания да работят и шансовете им да се реализират, ще говорим в днешното издание на предаването „Бялата лястовица”. Трудностите пред тези хора са различни. Много от проблемите се коренят в състоянието на нормативните..

публикувано на 26.04.17 в 09:01
бяла лястовица

"Бялата лястовица" на 12 април

И тази сряда след новините в 11 започва предаването „Бялата лястовица”. Бъдете с нас, за да чуете как една компания ще подкрепи реализацията на хора с увреждания на пазара на труда. Ще ви разкажем и за поредните инициативи, които организира сдружение..

публикувано на 12.04.17 в 08:59

В "Бялата лястовица" на 5 април очаквайте:

В навечерието на Световния ден   на здравето, днес в „Бялата лястовица” ви предлагаме да поговорим за медицината и хуманността. Извън финансовите неуредици в здравеопазването, отвъд бизнес отношенията. Има ли все още истински лекари? Има ли..

публикувано на 05.04.17 в 10:13

"Бялата лястовица" на 15 март

И тази сряда след новините в 11 започва предаването „Бялата лястовица”. Бъдете с нас, за да чуете как чрез различни арт дейности ,  клубът за хора с увреждания в град Две могили помага на своите посетители. Ще разкажем и как декупажът , квилингът и..

публикувано на 14.03.17 в 17:55

В "Бялата лястовица" на 8 март очаквайте:

Сряда, малко след 11. Редовните ни слушатели знаят, че това е часът, в който започва „Бялата лястовица” –едно предаване, посветено на хората със специални потребности. Предаване –мост към тези,   които се смятат за здрави, защото това е доста..

публикувано на 08.03.17 в 10:11

"Бялата лястовица" на 1 март

Още лични асистенти и домашни помощници ще оказват подкрепа на хората в нужда от Община Шумен. В днешното издание на предаването „Бялата лястовица” ще ви разкажем за втория етап на проекта „Независим живот”, който започва през следващите дни. Ще ви..

публикувано на 28.02.17 в 16:41

"Бялата лястовица" на 22.02

За митовете и фактите около темата хората с увреждания у нас да водят независим живот - за това ще говорим в изданието на "Бялата лястовица" на 22.02. Преди пет години България ратифицира Конвенцията за правата на хората с увреждания. Но вместо сега..

публикувано на 22.02.17 в 10:53

"Бялата лястовица" на 08 февруари

И тази сряда след новините в 11 започва предаването „Бялата лястовица”. Бъдете с нас, за да чуете как специалисти, графични дизайнери и преподаватели ще работят за по-лесното обучение на деца с дислексия – вече работи специализиран сайт за хора с..

публикувано на 08.02.17 в 09:31