Днес

Some Details

Как спортът възпитава мъже?

Сахарски пясък оцвети пролетния сняг в Шумен. Според синоптиците, явлението е обичайно за закъснялата зима. Необичайно е за 23 март, но се налага в програма „ДНЕС” да следим каква е ситуацията по пътищата. Ще ви дадем информация за великденската..

публикувано на 23.03.18 в 10:57

Програма "Днес" обсъжда идеята за 33-метров кръст на Шуменското плато

В следобеда на 21 март търсим отговор на въпросите:  Ще бъде ли изграден 33-метров кръст на Шуменското плато, както предлагат местни патриоти?   Как премина поредното заседание по делото срещу машинистите на влака-убиец в Хитрино? Защо се спекулира с..

публикувано на 21.03.18 в 10:56

Пролетен сняг или мартенска реалност?

Този въпрос води след себе си още много други, които ще зададем в програма „Днес” този следобед. На какви изпитания ни подлага поредния или последен пристъп на зимата в Североизточна България, ще обобщим още в първите минути след началото в..

публикувано на 20.03.18 в 10:10

Визитата на посланика на Унгария в Шумен следи програма "Днес" на Радио Шумен

Визитата на посланика на Унгария в Шумен ще следи програма "Днес" на Радио Шумен. В дневния ред на посещението на госпожа Текла Харангозо са включени среща с кмета на Шумен Любомир Христов, поднасяне на цветя и венци пред паметника на Лайош Кошут, откриване..

публикувано на 19.03.18 в 11:39

С програма „Днес“ в следобеда на 16 март

В следобеда на последния работен ден от седмицата ще научим защо директорът на училището в Мировци организира благотворителна кампания, набираща дрехи и обувки за социално слабите ученици в селото. В Международния ден на обсерваториите ни очаква среща..

публикувано на 16.03.18 в 10:43

Протестите на служители в РЗИ и случай с натровено дете ще следи програма "Днес"

Програма "Днес" на Радио Шумен ще проследи защо служители на здравните инспекции в страната решиха да излязат на протести срещу ниските си заплати? Какви са исканията и очакванията им, ще потърси Мина Денева. Със случай, при който дете пострада от спирт за..

публикувано на 15.03.18 в 10:13

Делничен следобед с програма "ДНЕС"

Каква е грижата на държавата за пациентите с белодробни болести? Какви са посоките за решаване на казуса с разрушаването на незаконните ромски жилища? Как възпитава спортът? Това са част от темите в програма „ДНЕС” в средата на седмицата. Репортерите на..

публикувано на 14.03.18 в 10:09

Ден без интернет и кабелна телевизия?

Това е реалност за шуменци, които са потърпевши от премахването на кабелите на доставчиците на тези услуги. Решение на общинската администрация, към което ще се върнем в програма „Днес”, с реакциите на потърпевшите и тези, които трябваше да..

публикувано на 13.03.18 в 10:05

Контролното изпускане на язовири в Търговищко и работата на съда в Шумен ще проследи програма "Днес"

Радио Шумен и програма "Днес" ще проследят в следобедните часове на петъчния ден как се извършва контролното изпускане на язовири в община Търговище. Кирил Керев, ръководител на отдел "Сигурност", ще коментира процеса в разговор с Евтим Петков. В Силистра с..

публикувано на 09.03.18 в 11:29

Програма "Днес" празнува 8 март

В следобеда на 8 март Радио Шумен ще продължи да поздравява всички прекрасни дами. Празничният четвъртък обаче ни задължава да разгледаме и няколко делнични теми. Във времето от 13 до 17 ч. ще научим: Какво си казаха представителите на Българската агенция..

публикувано на 08.03.18 в 11:18