Днес

Some Details

Програма "Днес" в първия учебен ден

В програма "Днес" на Радио Шумен в понеделник, 16.09, можете да проследите: - Какви са емоциите на старта на учебната година в училището в с. Царев брод; - 2 станции, измерват замърсяването на въздуха в Търговище, следят радиационния фон и запрашаването;..

публикувано на 16.09.19 в 09:51

Визитата на премиера, медийната свобода и проектът за стадион - акценти в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в петък, 13.09 от 13 до 17 часа можете да проследите: - Как протича визитата на премиера Бойко Борисов и министъра на образованието Красимир Вълчев в Русе; - Какъв е идейният проект за градски стадион в Шумен; - Какви са..

публикувано на 13.09.19 в 11:22

„Днес“ на 12 септември

Не пропускайте следобедното предаване „Днес“ на Радио Шумен, защото в него всеки ще намери нещо интересно. В седмицата на пожарната безопасност и дни преди професионалния си празник, шуменските пожарникари говорят за своята работа. В..

публикувано на 12.09.19 в 09:50

С програма "Днес" в следобеда на 10 септември

Има ли нови огнища на африканска чума по свинете в русенско? Приключиха ли всички ремонти на училищата в Шумен, финансирани по програма „Региони в растеж“? Как се слуша киното? Това ще ни обясни певицата Хилда Казасян, която гостува в Разград. Отговор на..

публикувано на 10.09.19 в 12:46

Програма "Днес" на старта на академичната година, в разгара на световната PR революция

В програма "Днес" на Радио Шумен в понеделник, 9 септември от 13 до 17 часа можете да проследите: - Какво бе началото на новата академична година в Шуменския университет "Епископ Константин Преславски"; - Как Максим Бехар коментира световната PR революция..

публикувано на 09.09.19 в 10:56

В предпразничния следобед

Програма „Днес“ ще акцентира върху събитията, с които в Североизточна България ще бъде отбелязан 6-ти септември, както и мерките за сигурност и възможностите за спокойно пътуване през следващите три дни. И още: ще информираме животновъдите за това, което..

публикувано на 05.09.19 в 10:01

В програма „Днес“ на 3-ти септември

Отново в центъра на предаването ще бъде африканската чума по свинете с подробностите от заседанията на епизоотичните комисии в Русе, Разград и Шумен. На финала на археологическия сезон в Мисионис ще търсим акцента на лятото, може би в проучванията, може би в..

публикувано на 03.09.19 в 09:45

С програма "Днес" в следобеда на 2 септември

Докъде стигна ремонта на новата сграда на старческия дом в Шумен? Какви мерки ще бъдат взети за пътна безопасност около старта на новата учебна година? Какво бе открито по време на разкопките в крепостта Ковачевско кале до Попово? Отговор на този въпрос..

публикувано на 02.09.19 в 12:41

С програма "Днес" в следобеда на 29 август

Защо ВиК - Шумен спря обществената поръчка за пречиствателна станция за питейни води? На какъв воден режим са жителите на шуменското село Лозево? Кой е музикантът, който спечели Пианале 2019? Ще успее ли разградският отбор „Лудогорец“ да отстрани..

публикувано на 29.08.19 в 11:30
Джулай

Още малко е лято!

Слушайте програма „ДНЕС“ в сряда за да научите: Какво се случи с децата и младежите с увреждания от русенските   центрове „Вяра“, „Надежда“ и „Любов“ пет години след създаването на трите къщи? Кой и как може да посещава безплатно шуменския Детски център..

публикувано на 28.08.19 в 09:41