Днес

Some Details

Стопиран ли е водният проект на Шумен?

Съветниците от Велики Преслав не дадоха   съгласие за изготвяне на подробен устройствен план, с което спряха водния проект на Шумен. Какви са възможните стъпки след това решение? Областният управител проф.Стефан Желев ще бъде в студиото. В програма..

публикувано на 19.09.18 в 09:58

В програма „Днес“ на 18-ти септември

Опасни язовири, „Карнавал на плодородието“ и сесия във Велики Преслав са само три от темите на този вторник, които ще коментираме подробно след 13,00 часа. Ще бъдем и в Хитрино, за да проследим за какво ще разговарят жителите на пострадалото село с..

публикувано на 18.09.18 в 10:14

Програма "Днес" в първия учебен ден

В програма "Днес" на Радио Шумен можете да чуете: - Как бе открита учебната година на филиала на медицинсккия университет в Шумен; - Как ученици и учители пристъпиха прага на Профилираната природо-математическа гимназия "Нанчо Попович"; - С какво..

публикувано на 17.09.18 в 10:13

Празникът на Силистра във фокуса на програма "Днес"

С програма "Днес" на Радио Шумен в петък от 13 до 17 часа можете да проследите: - Как Силистра отбелязва празника си навръх Кръстовден; - Икономистът  Аркади Шарков не очаква промяна в модела на здравното осигуряване. Кои са доводите му; - Как бе..

публикувано на 14.09.18 в 12:26

Оставки и сигурност в предаването "Днес"

Какви са настроенията и очакванията на българските огнеборци в навечерието на професионалния им празник и чувстват ли се те сигурни по време на своята работа? Какво решиха на своето първо заседание след лятната си ваканция русенските общински съветници ще..

публикувано на 13.09.18 в 09:51

Каква е готовността за новата учебна година, търси програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен във вторник от 13 до 17 часа можете да проследите: - Каква е готовността на Община Шумен за новата учебна година, завършиха ли ремотните дейности в училищата, които се благоустройват и реновират, търси Росица Арабаджиева;..

публикувано на 11.09.18 в 12:02

С програма "Днес" в следобеда на 10 септември

Какви съвети даде президентът Румен Радев на студентите в Шуменския университет? Какви мерки срещу разпространението на африканската чума по свинете обсъди министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов със свиневъдите от Силистра? Как се..

публикувано на 10.09.18 в 13:17

Криза и пари

Около тези две думи се концентрират водещите теми в програма „Днес“ този вторник. Ще започнем с коментар на политическата ситуация в страната и прогноза за последствията и ще продължим с регионални теми от Русе и Антоново. Това, което свързва двата града..

публикувано на 04.09.18 в 10:08

С програма "Днес" в следобеда на 3 септември

Адекватни ли са мерките, които трябва да спрат разпространението на африканската чума по свинете? Заплашвани ли са с евтаназия на животните хората от Сребърна, които са отказали да заколят прасетата, гледани в домашните им стопанства? В Шумен изграждат..

публикувано на 03.09.18 в 12:52

Жребият на Лудогорец, мерките срещу африканската чума по свинете и министерските оставки са във фокуса на програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен от 13 до 16 часа в последния петък на август можете да проследите: - Трима министри подават оставка и поемат политическа отговорност по искане на премиера Бойко Борисов; - Как животновъдите в Североизточна България..

публикувано на 31.08.18 в 09:33