Днес

Some Details

Ценим ли спокойните делници?

След терора в Барселона за много хора с близки в Испания изминалата нощ бе неспокойна. Какъв е животът в каталунската столица днес? Може ли в 21 век да има река, която не съществува на картите? Героизъм ли е да построиш църква с дарения в днешно време?..

публикувано на 18.08.17 в 10:09

От каква техника има нужда отделението по хемодиализа в Търговище търси програма "Днес"

От каква техника има нужда отделението по хемодиализа в Търговище ще проследим в четвъртък в програма "Днес" на Радио Шумен. Ще потърсим и какво е финансовото състояние на болницата там. Коментар по темата ще чуем от доктор Иван Светулков, директор на..

публикувано на 17.08.17 в 09:42

Малини, вода, пиано и дизайн

Това са някои от ключовите думи в програма „Днес” на 16-ти август. Ще ги представяме като теми една по една след 13,00 този следобед и ще си запазим нещо за изненада. Но не всичко ще бъде в малиново розово, защото тези думи ще се подредят съответно в..

публикувано на 16.08.17 в 10:12

Програма "Днес" на 15.08, вторник

В програма "Днес" на Радио Шумен от 13 до 17 часа можете да проследите: - Как с паметна плоча в село Върбяне ще бъдат почетени загиналите във войните; - Защо липсва водоподаване към село Веселиново; - Доколко са засегнати иглолистните дървета в шуменско..

публикувано на 15.08.17 в 10:35

Какви са щетите от пожара в ПП "Шуменско плато"?

Каква е ситуацията след пожара в ПП”Шуменско плато”? Кога общинското предприятие по чистота в Шумен ще достигне до пълния обхват на дейностите, предвидени в програмата на Общинския съвет? Това са само част от темите, които репортерите на Радио Шумен ще..

публикувано на 14.08.17 в 09:57

Петъчен следобед, пълен с обещания в компанията на Розалина, Георги и Мина!

В пълния с обещания и очаквания горещ августовски петъчен следобед от студиото на Радио Шумен ви предлагаме разхлаждане с информация и хубава музика. От 13 до 17 с вас ще бъдем музикалните редактори Розалина Райчева и Георги Аспарухов   и аз Мина..

публикувано на 11.08.17 в 11:04

Как сте в жегите?

В най-отпускарския месец на годината- август и в най-лежерното време от деня- следобеда бъдете с програма „ДНЕС” на Радио Шумен. Музикалните редактори Диана Лазарова и Драгомир Симеонов<span>  са ви подготвили музика като за лятно безвремие,..

публикувано на 09.08.17 в 10:53

Посоките "Днес" - точно и навреме на 3 август

На 3 август- четвъртък ще попитамекакво трябва да знаем, за да се предпазим от хепатит. Ще проследим как преминава кампания за борба с рак на гърдата – „Една от осем”. Ще отправим поглед и към корейската култура. Кореспондентите на Радио Шумен ще..

публикувано на 03.08.17 в 10:42

„Дунав – 3” ?

Илюзия ли е да се вярва, че мост ще свърже Силистра и Кълъраш? Какви са предимствата и аргументите на силистренския кмет след подписването на споразумението с кмета на Кълъраш – това е една от темите в програма „Днес” на 1-ви август. Новият..

публикувано на 01.08.17 в 09:54

Нощ преди ваканцията

Какво трябва да остане в този творчески сезон и кои теми трябва да продължим в следващия? Това ще бъде основният въпрос в последното за това лято издание на „Денят на совите”. Следващият път когато ще бъдем заедно в ефир ще е през септември...

публикувано на 30.07.17 в 17:07