Днес

Some Details

Как шуменци излязоха на протест срещу цената на водата ще следи програма "Днес"

Протест срещу поскъпването на водата в Шумен се състоя днес. Той бе организиран от БСП пред областната управа. Също днес в столицата се състои закрито заседание на Комисията за енергийно и водно регулиране. Как хората реагират на анонса за повишаване на..

публикувано на 15.12.17 в 12:15

Скандал с литературната награда на името на Иван Пейчев!

Ще намерят ли русенските общински съветници решения за опасна пешеходна пътека? Как в литературните среди коментират скандала около литературната награда на името на поета Иван Пейчев? Кой художник открива изложба в Радио Шумен? Отговор на тези и други..

публикувано на 14.12.17 в 10:13

Съпричастност и благотворителност

Ще успее ли Община Шумен да продължи с принудителното премахване на незаконно изградената въздушна оптична мрежа. Отстраняването й ще започне веднага след коледно-новогодишните празници, обещават общинарите. Подробностите още в началото на..

публикувано на 12.12.17 в 11:52

Знаете ли как се действа при терористична заплаха?

Знаят ли представителите на големи вериги магазини, на училища, на местни структури на министерства и ведомства как се действа при   заплаха от  тероризъм?  На въпросите ще търсим отговор на среща в Шумен, на която ще бъдат обсъдени  Закона за..

публикувано на 11.12.17 в 10:12

„Денят на совите” в неделя

Последната вечер от тази седмица ще ни върне назад във времето преди една година, а тази ретроспекция ще ни отговори на въпроси като: Как продължава животът след трагедия като тази в Хитрино? Какво отключват изпитанията доброто или завистта, а..

публикувано на 10.12.17 в 19:21

Да си представим един по-добър свят!

В програма „ДНЕС” на Радио Шумен на 8-ми декември ще сблъскаме реалността с мечтите. Ще проследим обещанията на зам.министъра на икономиката, ще се зарадваме на успехите на европейските шампиони по муай- тай, които разнасят славата на Шумен, ще чуем..

публикувано на 08.12.17 в 12:29

Програма „Днес” между двата празника

Що за теми могат да се вместят между махмурлука на Никулден и предчувствието за нескончаем празник? Това ще бъде интересно да се наблюдава в програма „Днес” между 13,00 и 17,00 часа днес. Какви нови възможности ще дава университетската медия, която ще..

публикувано на 07.12.17 в 11:48

В програма „Днес“ говорим за благотворителност и риболов

Задължителните теми в следобеда на Никулден са благотворителност и риболов. В програма „Днес“ няма да ги пропуснем. Заедно ще научим кои са най-големите дарители в Община Шумен за 2017-та. Уговорили сме си среща и с любителя на риболова Румен Райчев, с..

публикувано на 06.12.17 в 10:10

Отмина ли кризата в регионалните структури на ДПС ще търси програма "Днес" във вторник

Отмина ли кризата в регионалните структури на ДПС в Североизточна България ще търси програма "Днес" във вторник от 13 до 17 часа в ефира на Радио Шумен. Областният заместник-председател на партията Нида Ахмедов ще коментира кои са мерките, които са взети за..

публикувано на 05.12.17 в 11:22

Шуменските измерения на скандала с лекарствата

Н а 4 декември ще търсим шуменската следа в скандала с износа на лекарства за онкоболни. Ще ви информираме,какви са притесненията на хората с увреждания във връзка с предстоящите промени в ТЕЛК експертизата? Как празнуват артилеристите в Шумен? Какви..

публикувано на 04.12.17 в 10:14