Днес

Some Details

Нови пазар празнува на Петковден

Нови пазар   празнува днес. Как се усеща празникът в града? Кое е най-важното за хората в малкия град? Защо от Националото сдружение на общопрактикуващите лекари настояват да няма освободени от потребителска такса за преглед? Какви са аспектите на..

публикувано на 14.10.19 в 09:51

С програма „Днес“ в следобеда на 11 октомври

От какви работници има нужда област Шумен? Отговорите дава анкетно проучване от септември, което представят по време на Областния съвет за развитие.  Как България ще се утвърди като арт дестинация? С какво земите между Дунав и Черно море привличат чужденци,..

публикувано на 11.10.19 в 12:54

С програма „Днес“ в следобеда на 9 октомври

Как изглеждат бюлетините за местния вот в шуменско? Къде е мястото на психично болните хора? Поставяме въпроса в навечерието на Световния ден за психично здраве. Кой е най-младият хижар в България и защо е избрал живота в Стара планина пред градските..

публикувано на 09.10.19 в 12:26

Върна ли се чумата?

Върна ли се чумата по свинете в Североизточна България? Как да защитим правата си, ако работим на ненормирано работно време и нощем? Как приключи десетият национален пленер по живопис „Шуменско плато“? Това са темите, по които работят репортерите..

публикувано на 07.10.19 в 16:30

Изкупната кампания на тютюна и темите от деня в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен от 13 до 17 часа можете да проследите: - Как започна изкупната кампания на тютюна в Североизточна България? Какви са цените, какво е качеството на продукцията ще анализира Цветан Филев, председател на Националната асоциация..

публикувано на 07.10.19 в 10:51
времето море небе плаж слънчево

Програма "ДНЕС" - след предизборния дебат!

Увеличават   заплатите на професионалистите по здравни грижи  в Разградската болница. Доколко това ги удовлетворява? Защо съкратеното съдебно производство предизвика полемики и какви са доводите за и против него? Откриват национален пленер на..

публикувано на 02.10.19 в 16:18

Програма "Днес" в сряда

В програма "Днес" на Радио Шумен на 2 октомври можете да проследите: - Как държавата и неправителствените организации се борят с рака на гърдата търси Мина Денева; - В какви ситуации можем да подаваме жалби за изборни нарушения или непозволена агитация в..

публикувано на 02.10.19 в 12:03

С програма „Днес“ в следобеда на 1 октомври

Какво дарение на къщата-музей „Добри Войников“ ще направят наследниците на героя от българското възраждане? В Международния ден на музиката братята Александър и Константин Владигерови ще се срещнат за разговор с шуменската публика? Какви въпроси очакват..

публикувано на 01.10.19 в 12:53

Кой ще получи безплатна ваксина срещу грип?

Кой и как има възможност да се ваксинира безплатно срещу грип тази есен? Какъв е интересът към новооткритото училище за бременни в Тутракан? Какви са изненадите за шофьорите на прясно асфалтирания участък на крайречния булевард в Шумен? Това са..

публикувано на 30.09.19 в 09:57

С програма „Днес“ в следобеда на 26 септември

Какви са предизвикателствата пред съвременните будители? Започва строителството на пречиствателна станция за отпадни води в Тутракан. Ще се доизгражда и канализационната мрежа в града. Кога ще приключи проектът? На 26 септември отбелязваме световния ден..

публикувано на 26.09.19 в 12:53