Днес

Some Details

Здравна реформа?

Проектът за здравна реформа засяга всички, но неяснотите са много. Експертни позиции по темата търсим в програма „ДНЕС“. Очаквайте и коментар преди мача- реванш „Лудогорец“- „Ференцварош“   в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Както..

публикувано на 17.07.19 в 09:48

Програма "Днес" на 15 юли

Какви са амбициите на БСП за предстоящия местен вот в Шумен? Ще бъдат ли рехабилитирани системите за напояване в район Попово? Как Русе се превръща в лятна столица на класическата музика? И какво да очакваме от спектакъла „Кризисен център?..

публикувано на 15.07.19 в 10:41

Програма "Днес" на 12 юли

Имат ли основания притесненията на ръководството на Средно училище „Панайот Волов“ в Шумен за извършените ремонти там? Какво смята инструкторът Емил Узунов за промените при шофьорските курсове? Къде планира да почива шуменецът това лято? И какво ще..

публикувано на 12.07.19 в 10:14

Бедствието в Гърция и Законът за Черноморието - акценти в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в четвъртък, 11.07.2019 г. може да проследите: - Каква е ситуацията в Северна Гърция, след като силна буря там отне живота на няколко души, а стотици пострадаха. Какво са преживели българите, живеещи край Солун, търси Сълза..

публикувано на 11.07.19 в 11:22
Болницата във Върбица

Как върви строителството на болницата във Върбица?

Каква е малиновата реколта в Лозница? На какъв етап е строителството на болницата във Върбица? Какви са културните събития в Североизточна България в средата на работната седмица.   Това са част от темите, по които ви предлагаме информация и..

публикувано на 10.07.19 в 09:05

С програма "Днес" в следобеда на 4 юли

Отразяват ли се резките температурни промени върху здравето ни? Каква е ситуацията в спешно приемно в Шумен? Как се възражда идеята за възстановяването на голямата базилика в Плиска? Ново сдружение иска да изгради алея на владетелите до средновековния..

публикувано на 04.07.19 в 12:30
вода здраве лято жега

Без вода в жегите?

Ще бъде ли даден същинският ход на делото „Хитрино“ след поредната молба на защитата за назначаване на нови експертизи? Има ли спасение от водния режим в община Каолиново? Кое е най-новото заглавие в афиша на шуменския театър? Това са част от..

публикувано на 03.07.19 в 09:53
Древният град Мисионис

Програма "Днес" на 1 юли

Защо затвори детската млечна кухня в Русе? Как преминаха безплатните прегледи за деца в Силистра? И кога започват археологическите разкопки на средновековния град Мисионис до Търговище? Отговорите на тези и още въпроси в лятната ни програма „Днес“..

публикувано на 01.07.19 в 09:41
пари,портфейл

Парите на учителите

Какво става с Наредбата за задължителните колани на пътниците в междуградските автобуси?Какви са параметрите на Колективния трудов договор, който подписаха в сферата на образованието в Шумен? Това са част от темите в програма „ДНЕС“. В..

публикувано на 28.06.19 в 09:35
Агенция по вписвания

С програма "Днес" в следобеда на 26 юни

Защо пред Агенцията по вписванията в Шумен има дълга опашка? Ще успеят ли фирмите да подадат годишните си отчети до края на месеца?  Как да си гарантираме правото на медицинска помощ по време на летните почивки? С какви методи институциите пазят децата от..

публикувано на 26.06.19 в 12:44