Днес

Some Details

С програма "Днес" в следобеда на 20 юли

Ден преди официалното откриване на „Арена Шумен“ ще погледнем към обновения паметник на Пети полк. Увеличава ли се броят на хората с репродуктивни проблеми в България? Отговорите очакваме от представители на фондация „Искам бебе“. Как Шумен ще отбележи..

публикувано на 20.07.18 в 11:29

В четвъртък ранен следобед

Какви решения ще бъдат взети на заседанието на областната епизоотична комисия в Шумен? Накъде ще вървят цените на хляба? По тези и още теми работят репортерите на програмата „ДНЕС”. Музикалните редактори Виктория Стефанова и Пламена Бръчкова и аз, Мина..

публикувано на 18.07.18 в 16:29

С програма "Днес" в следобеда на 17 юли

Готова ли е „Арена Шумен“ да посрещне посетители и кои специални гости, ще присъстват на официалното откриване на залата (21 юли)? Кой ще премине през отворените врати в Дневния център за деца и младежи с увреждания във Васил Друмев? Какви са програмите..

публикувано на 17.07.18 в 11:59

С какво ще бъдат запомнени Световните футболни финали в Русия?

Какво се случи на изнесеното заседание по делото за влаковия инцидент в Хитрино? От каква нова апаратура има нужда Клиниката по лъчелечение в шуменския онкологичен диспансер? Информация по тези и още теми очаквайте в програма „ДНЕС”. Очаквайте и..

публикувано на 16.07.18 в 10:01

Проверяваме път в Чаир дере край Шумен

Сигнал на слушател за проблеми с път в местността  Чаир дере край Шумен провокира репортерска проверка. Резултатите от проверката очаквайте   в „ДНЕС”. В програмата очаквайте още: политически коментари, полезна информация за трафика, културните събития в..

публикувано на 13.07.18 в 09:48

Здраве, футбол и лято

Никак не е лесно да се свържат тези теми, освен ако всичко не се случва в един юлски ден. Така, че това са акценти в програма „Днес”, за които ще стане дума този следобед. Футболът вече е водеща тема, не само защото е гореща, а защото днес..

публикувано на 11.07.18 в 09:37

Полезна информация, култура и футбол в летния следобед

В лятната програма „ДНЕС” на 10-ти юли ще се опитаме да съчетаем полезната информация със сериозните коментари, поканите за културни събития и футболните прогнози. Музиката от 13 до 16 ще избират Петромил Кулев и Виктория Стефанова. Аз съм Мина Денева и..

публикувано на 10.07.18 в 10:11

„Как се гони страх”?

Ако искате да знаете, бъдете този следобед с програма „Днес” между 13,00 и 16,00. Това е заглавието на детската постановка, която започва да репетира шуменският театър от днес. Очаквайте и оценката на експертната комисия в Шумен за дърветата,..

публикувано на 09.07.18 в 10:06

Какво за дрогата у нас не се говори?

Очаквайте коментарите на анализаторите след последните статистики за заловените наркотици през първите месеци от годината. Малко известните факти и процеси ще коментираме в програма „Днес” след 15,00, а преди това ще следим протестите на хората..

публикувано на 06.07.18 в 09:51

За избора на професията полицай

На празника на МВР –разговор с млад полицай от Шумен за мотивацията му да избере тази професия. Информация, коментари, футбол за настроение и музика за всеки вкус. Това ви предлагаме в програма „ДНЕС” на 5-ти юли. Репортерите на Радио Шумен, музикалните..

публикувано на 05.07.18 в 10:28