Клуб Петък

Some Details

Бягство от рая или търсене на изгубения рай

Това е въпросът, който поставяме в "Клуб Петък" на 18 май - предаване, в което гости ще бъдат само абитуриенти. Те са част от новата армия млади българи на прага на важен житейски избор. Ще очакваме да разберем къде за тях е раят – защо избират..

публикувано на 17.05.18 в 17:47

Коя е старата и коя новата слава на Шумен?

С дискусия по този въпрос в „Клуб петък” ще отбележим Деня на Шумен. Лежат ли днешните шуменци на стари лаври или градят неща, с които да се гордеят и след време? И къде между старите и новите поводи за гордост са причините градът ни да..

публикувано на 11.05.18 в 09:33

Силни на думи. И само на думи…

Това е темата на „Клуб петък“   и този петък от 11 часа. Красимира Петкова ще постави темата  за това защо толкова много говорим и толкова малко правим. Защо  в България  често можем да кажем: Протест и след протеста пак протест. И след протеста – НИЩО!..

публикувано на 03.05.18 в 14:15

Познавате ли човек, който не е търкал талонче на късмета?

Аз не! Но не това е въпросът в предаването „Клуб петък", въпреки че всеки ще си го зададе ако знае какво говорят цифрите. Всъщност темата на дискусионното предаване на Радио Шумен е ЗА И ПРОТИВ РЕКЛАМИТЕ НА ХАЗАРТ ПО МЕДИИТЕ. Ще я коментираме с..

публикувано на 27.04.18 в 09:33

С ,,Клуб петък" и на 20 април - В коя държава живеете?

  Управляващите – „Продължаваме да   работим за подобряване качеството на живот на всички българи. Продължаваме да изпълняваме поетите ангажименти. Получихме само похвали от нашите партньори. Бойко Борисов бе номиниран за „Европейска личност на..

публикувано на 19.04.18 в 14:52

„Клуб петък“ коментира зависимостите и групите за взаимопомощ

Всеки ежедневно се бори с проблеми и изкушения, част от които се повтарят системно и се превръщат в зависимости. Може би най-популярната зависимост в световен мащаб е алкохолната. Един от начините, по които хората получават помощ и утеха в подобни..

публикувано на 13.04.18 в 09:30

Клуб "Петък" : "За или против тютюнопушенето?"

„За“ или „против“ тютюнопушенето? Тази вечна и винаги актуална тема ще е във фокуса на поредното издание на предаването Клуб "Петък“ по радио Шумен. В него обаче този път своите тези по темата ще защитават учениците от 10 „в“ клас на Средно училище..

публикувано на 29.03.18 в 14:57

„Клуб петък“ обсъжда идеята за 33-метров кръст на платото

Да бъде ли издигнат върху Шуменското плато 33-метров православен кръст, както предлага общинският съветник Наталия Стефанова? Това е темата в днешното издание на „Клуб Петък“. Ще противопоставим мнението на вносителката на предложението с експертните..

публикувано на 23.03.18 в 10:13

Отново за медиите

   Кой казва, че всички   българските медии са били, а  и сега са  платени, корумпирани и беззъби ? Статистиката ?! А знаете ли, че в България е имало предаване, което цели 25 години  всяка седмица е  било чакано, слушано и обсъждано от 3 милиона..

публикувано на 15.03.18 в 16:44

Как се учим на патриотизъм?

Как се учим на патриотизъм? В „Клуб петък” по Радио Шумен днес между 11,00 и 12,00 ще търсим отговор на въпроса: Кога патриотизмът става опасен и вреден? В дискусията сме поканили историци – учители и музейни уредници. Кой ще се добере до студиото на РШ ще..

публикувано на 02.03.18 в 09:58