Щура събота

Some Details

"Щура събота" на Петковден

В „Щура събота” ще ви срещнем с именника Петко Павлов – инженерът с хиляди стихове и лечебни рецепти. Ще разберем и за един прецедент в спортната история - организират в Русенски Лом ултра маратон под наслов „Където историята среща природата”. Ще..

публикувано на 14.10.17 в 12:50

Последни септемврийски щуротии

Ако домашните ти любимци се казват Ози Озбър и Ринго Стар, роден си на пъпа на София, а живееш в село с 3-ма жители, то със сигурност ти си идеалният гост в "Щура събота". С Ицо Пърпъла ще ви срещнем в последното издание за този месец и не само. Подбрахме..

публикувано на 29.09.17 в 15:26

Щури срещи и спорт в "Щура събота" на 26 август

Как се ловят огромни змии, какво е манга култура и има ли тя почва у нас? Това са само част от темите, които ви предлагаме   в „Щура събота” на 26 август. И понеже отбелязваме  Световния ден на кучето, ще ви срещнем с една дама, която ежедневно се..

публикувано на 25.08.17 в 17:09

В "Щура събота" - за границите на човешките възможности

Карате Киокушин, „Велоносен поход“, туризъм и въздушни спортове. Общото между всички тях е днешното издание на предаването „Щура събота“, в което ще ви предложим още много любопитни теми. Розалина Райчева и Ирина Маринова ви канят да останете на..

публикувано на 19.08.17 в 13:17

Щуро, по-щуро, най-щуро - Щура събота

Ако държите да чуете Миро от варненската дет-траш банда „Ил Пасаро“ и да разберете почитател на коя БГ звезда е Ромарио Мильов от Шумен, слушайте програмата на Радио Шумен между 15 и 18 часа. Две мащабни спортни събития следим днес: Европейския оф-роуд..

публикувано на 22.07.17 в 14:45

"Щура събота" на 17 юни

Рок фестивал, австралийска аборигенска музика и бъдещето на младите спортни надежди. Това са само част от темите, които ви предлагаме в днешното издание на предаването „Щура събота”. Какво още – ще разберете ако останете с нас в следобеда на 17..

публикувано на 17.06.17 в 13:19

Спорт и забава

В днешното издание на Щура събота ще се пренесем в първата ни столица Плиска,където започна фестивала  "Дни на предците",ще ви срещнем с европейския шампион по вдигане на тежести Ивайло Филев,със старши треньора на Дунав-Русе В.Великов,със стюард на самолет..

публикувано на 02.06.17 в 15:55

Бира, футбол и още предложения за приятен съботен следобед!

Домашна бира, ретро автомобили, турнир по конен спорт и футболни страсти. Това са само част от темите, които ви предлагаме в днешното издание на предаването „Щура събота”. Какво още – ще разберете ако останете с нас в следобеда на 20 май. Започваме..

публикувано на 20.05.17 в 11:16

"Щура събота" на 22 април

Възможно ли е в малък български град да вирее непознат досега на науката растителен вид? Доколко е странно 23 годишен младеж да изостави суетата на големия град, за да живее в отдалечена местност? Какво е нужно за да се включим в инициатива за маркиране..

публикувано на 22.04.17 в 09:50

"Щура събота" на 11 март

В днешното издание на предаването „Щура събота” ще ви срещнем с талантливите деца на България, участници в националния конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват”. Ще надникнем в Щурата научна лаборатория в НЧ „Добри Войников”. Ще ви..

публикувано на 11.03.17 в 12:11