Фул Макс

Some Details

Ангел Заберски: В музиката трябва да има романтика!

Новият албум на Брас Асоциация е в процес на смесване, а на 30 март предстои концертът More Than Jazz в Студио 1 на БНР. Точно в такъв момент Драгомир Симеонов върна Ангел Заберски към албума Like A Jazz. Водещ: Добре дошъл на гости във Фул Макс..

публикувано на 27.03.17 в 10:10

БОРИС ТАСЛЕВ: Джазът винаги е използван като нещо много специално, но никой не смее да му се отдаде

Борис Таслев е добре познат на българската сцена. Свири на фестивали в България, Франция, Румъния, Австрия, Турция, Италия, Германия, Белгия. Участва и в български телевизионни предавания. Разнообразната му концертна и звукозаписна дейност включва множество..

публикувано на 17.03.17 в 16:17

Колкото повече слушаш, толкова повече чуваш!

Наистина не беше лесно през последните два месеца, особено на музикалните редактори - те дори не можеха да прехвърлят на друга станция или да си запушат ушите. Музиката наистина струва пари!  Достатъчно е само да сравним цената на един средна ръка..

публикувано на 28.02.17 в 17:30

Гергана Димитрова: В БЕЛОНОГА си давам свобода в звученето и в самото музициране

Само дни преди представянето на пиесите от втория албум на „Белонога” –  „През очите на земята” певицата Гергана Димитрова, която е основна движеща сила в проекта, отдели няколко минути специално за слушателите на „Фул Макс” на Радио Шумен. Ето част от..

публикувано на 26.11.16 в 11:16

Антон Серкеджиев: В Delta Roosters всички сме на един акъл, само някои са родени по-рано, други по-късно

Водещ: Имам удоволствието да кажа добре дошъл в ефира на Фул Макс и на Радио Шумен на Антон Серкеджиев – водеща фигура, вокалист, китарист, автор на песните на групата Delta Roosters. Delta Roosters – делтата, предполагам не е тази на Дунав, въпросът..

публикувано на 20.08.16 в 20:10

Калин Вельов: Идеята е в двата часа на концерта хората да се пренесат някъде другаде, да изживеят нещо, което не го срещат всеки ден

Калин Вельов представи в предаването Фул Макс на Радио Шумен албума и предстоящите концерти на „Пендара етно проджект”. По темата с Калин Вельов разговаря Драгомир Симеонов. Водещ:   Изключително приятно ми е да кажа отново „Здравей“ в ефира на..

публикувано на 22.06.16 в 11:53

Мирослава Кацарова: В музиката, с която аз се занимавам, не ми се налага да влизам в роли

Това споделя за „Фул Макс – Музика и цвят” на Радио Шумен в най-личното си време Мирослава Кацарова, заедно с още истории, свързани с новия си албум „My Cinema“, за срещата си с Йордан Камджалов и за публиката, която става все по-цветна...

публикувано на 10.06.16 в 22:05

Мирослав Иванов: Въображението е най-важното нещо за албума “Circus”

Чуйте част от интервюто с Мирослав Иванов за представянето на албума му “Crcus”, което прозвуча в предаването Фул Макс на 22 март.Водещ – Драгомир Симеонов Водещ : Добре дошъл отново в студиото на Радио Шумен. В началото на 2014 г. си направихме..

публикувано на 23.03.16 в 15:10