Оттука започва денят


"Оттука започва денят" в понеделник сутрин

Как новите камери на КАТ раздвижиха търговията с антирадари и има ли всъщност такова устройство, което да засече триногата? – отговорите ще чуете в понеделник сутрин. В „Оттука започва денят“ ще говорим и за нестандартните начини, по които висшите..

публикувано на 25.05.18 в 14:07

С Радио Шумен и на 26 май

  В събота, във времето от 7.15 до 10 часа, ще ви отведем чрез ефира на Радио Шумен до различни места. Интересни събеседници, любопитни теми, актуални вести и много музика – всичко това в утрото на 26 май. Бъдете с екипа на предаването ,,Оттука..

публикувано на 25.05.18 в 13:53

И старите часовници си намират майстора

Къде да търсим майстор- реставратор на стари градски часовници? Какъв е регламента на единствения в България полумаратон „Камчийски пясъци? Какви модни тенденции се откроиха на тазгодишните балове в тоалетите, возилата и аксесоарите? Отговор на тези..

публикувано на 25.05.18 в 12:16

Върви, народе възродени

За глаголицата и кирилицата, за християнските символи в буквите и скритите кодове – очаквайте на 24 май в „Оттука започва денят“. Предстоят вдъхновяващи срещи с вдъхновяващи личности. Ще усетите вълнението на една учителка, която години наред отваря..

публикувано на 23.05.18 в 17:09

Петък с Радио Шумен!

Удачни ли са еднодневните четиричасови трудови договори в селското стопанство? Защо в Професионалната гимназия по селско стопанство в Исперих разработват учебна фирма и какви са бизнес идеите на учениците? Кой е ученикът, спечелил наградата..

публикувано на 23.05.18 в 15:57

И в сряда с Радио Шумен

  На 23 май, след новините в 6 часа сутринта ви каним да се присъедините към предаването ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен. Диана Лазарова, Росица Арабаджиева и Жулиета Герова са екипът, който ще ви осигури до 10 часа музика и информация за всичко..

публикувано на 22.05.18 в 11:54

Актуално и полезно утро на 22 май

Какво да направите със старото си колело, което вече не ползвате - ще споделим полезната идея на кампанията „Колело за смет, за дете - велосипед“ в срещата ни на 22 май в "Оттука започва денят". С кои български висши училища си партнира..

публикувано на 21.05.18 в 17:47

Понеделник с "Оттука започва денят"

В началото на новата седмица бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. Зрелостните изпити и абитуриентските балове ще бъдат на фокус днес и през следващите дни. Ще припомним, че п окрай емоциите от завършването, абитуриентите не бива да..

публикувано на 18.05.18 в 16:11

Събота сутрин с "Оттука започва денят"

Събота сутрин – любимото време, в което не се стряскаме от алармата за ранно ставане, а от кухнята се носи аромат на домашно приготвена закуска. Но какво и колко трябва да ядем, за да сме здрави? Това ще разберете в „Оттука започва денят“ на 19..

публикувано на 18.05.18 в 14:37

Неделно утро с Радио Шумен

   Интересни събеседници, любопитни теми, актуални вести и много музика – всичко това в неделната сутрин от 7 до 10 часа по Радио Шумен! Бъдете с екипа на предаването ,,Оттука започва денят” на 20 май: звукорежисьор и музикален редактор ще е Георги..

публикувано на 18.05.18 в 14:25