Оттука започва денят


"Оттука започва денят" на 20 март - в очакване на астрономическата пролет

В първия ден на астрономическата пролет ще опитаме да разтопим леда, ако не с високи външни температури, то поне с добра дума и музика за перфектното утро! Не така перфектен обаче се очертава сезонът за овощарите – нанесените поражения от..

публикувано на 19.03.18 в 16:06

Започнете новата седмица с "Оттука започва денят"!

С много настроение, актуална информация и хубава музика ще започнем новата седмица с предаването „Оттука започва денят“. Ще разберем дали собствениците на кучета в Силистра продължават да разхождат домашните си любимци на забранени за това места...

публикувано на 17.03.18 в 13:46

Събота сутрин с "Оттука започва денят"

„Млад човек, който не спи и стар, който спи – значи нещо не е наред“ – вярно ли е това твърдение и кога трябва да се притесняваме от безсънието ще разберете в събота сутрин. За съня и безсънието ще говорим с шуменския невролог д-р Ивайло Петров. В..

публикувано на 16.03.18 в 17:11

Бавно събуждане в меланхоличното неделно утро

Как да сме в кондиция и да повишим тонуса си между зимата и пролетта? С какво привлича туристите втората по дължина пещера у нас- „Орлова чука” до русенското село Две могили? Какво е състоянието на естествени находища на защитени растения в разградско?..

публикувано на 16.03.18 в 13:18

Събудете се с Радио Шумен и предаването "Оттука започва денят"!

Събудете се с радио Шумен и дайте старт на петъчния ден с предаването „Оттука започва денят“! Заедно с вас веднага след новините в 6:00 сутринта ще бъдем аз Невена Николова и музикалния редактор Драгомир Симеонов. Доколко замърсеността на въздуха..

публикувано на 15.03.18 в 17:13

Посрещнете утрото с предаването "Оттука започва денят"!

Продължава ли все още играта на котка и мишка между потребители и търговци? Отговорът на този въпрос ще търсим в Световния ден на потребителя. Ще разберем как оценява представянето на шуменските информатици в престижната олимпиада в Москва техния..

публикувано на 14.03.18 в 16:27

С Радио Шумен и в сряда

  14-ят ден от март ще бъде още по-приятен с предаването ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен! Стартираме след новините в 6 часа и ще продължим до 10 часа. Ще ви информираме за важни неща, свързани с прояви в Североизтока. Звукорежисьор и музикален..

публикувано на 13.03.18 в 16:24

"Оттука започва денят" във вторник сутрин

Нови касови апарати срещу сивата икономика или разход за бизнеса? – коментара на Николай Тончев, председател на Българската стопанска камара в Шумен, ще чуете в „Оттука започва денят“ на 13 март. Във вторник сутрин ще разберете още колко деца са..

публикувано на 12.03.18 в 16:24

И в събота с Радио Шумен

  Жулиета Герова и Данаил Денчев ще ви пожелаят ,,Добро утро” на 10 март в ефира на Радио Шумен!  Много музика и любопитни теми в предаването ,,Оттука започва денят”. Ще ви поканим на добруджански фестивал в село Варненци, както и на интересни..

публикувано на 10.03.18 в 08:01

Започнете новата седмица с Радио Шумен!

Започнете новата седмица с Радио Шумен! Още в 6:00 ч. сутринта в ефира добро утро ще ви каже екипът на „Оттука започва денят“ – Невена Николова и Диана Лазарова. Ще слушаме хубава музика, ще дискутираме важни теми, ще има и любопитна информация...

публикувано на 09.03.18 в 13:30