Оттука започва денят


Съботна усмивка с "Оттука започва денят"

Кои са нестандартните начини за обозначаване на времето? Отговорът ще чуете в езиковата ни рубрика, по време на съботното издание на предаването „Оттука започва денят“. Ще ви кажем още какво представлява липомасажът и какви са ползите от него? Ще..

публикувано на 16.11.18 в 15:30

Неделя с предаването "Оттука започва денят"

И тази неделя ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. За едно от най-ценните неща – семейството – ще стане дума в рубриката „Приказки за вярата“. В сезона на засаждането на овошки ще разберем кои са най-важните..

публикувано на 16.11.18 в 14:37

И в понеделник с ,,Оттука започва денят"

   Да дадем начало на новата седмица с предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! От 6 до 10 часа в студио едно ще бъде екипът: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Петромил Кулев. Новини, музика и интересни..

публикувано на 16.11.18 в 14:27

Петък с предаването "Оттука започва денят"

И този петък ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. В началото на коледните пости диетологът проф. Донка Байкова ще ни посъветва как да спазваме поста без риск за здравето ни. Обществен дебат за синдикалните..

публикувано на 15.11.18 в 17:16

"Оттука започва денят" на 15 ноември

И тази зима хората с ниски доходи или без такива в Шумен ще могат да разчитат на топла храна в обществената трапезария в града. Подробностите в „Оттука започва денят“ на 15 ноември.   Ще говорим още за антибиотиците и вредата от употребата им,..

публикувано на 15.11.18 в 06:13

Приятно утро с Радио Шумен

  Утрото в сряда ще бъде по-приятно и полезно ако сте с предаването ,,Отттука започва денят“ на Радио Шумен! От 6 до 10 часа в студио едно ще бъде екипът: звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева, водещ -   Жулиета Герова. Новини,..

публикувано на 13.11.18 в 15:05

Вторник с предаването "Оттука започва денят"

И този вторник ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. В международния ден на незрящите ще разберем как организациите в Североизточна България се грижат за хората със зрителни увреждания. Ще чуем и какво се случва с..

публикувано на 12.11.18 в 16:40

Без политика в утрото на 10 ноември!

В съботното утро на 10 ноември няма да говорим за политика и няма да ви срещнем с власт имащи. Наши събеседници ще бъдат интересни хора от Североизточна България, които ще ни дадат ценни съвети за билколечение, ще ни поканят на спортни и културни..

публикувано на 09.11.18 в 14:31

И на 12 ноември с Радио Шумен

  Да дадем начало на новата седмица с предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! От 6 до 10 часа в студио едно ще бъде екипът: звукорежисьор и музикален редактор – Драгомир Симеонов, водещ -  Жулиета Герова. Новини, музика и интересни..

публикувано на 09.11.18 в 11:33

От рано сутринта с Радио Шумен

  Предстоящи събития в Североизтока, музика, новини, интересни събеседници и приятно настроение от рано сутринта – всичко това по Радио Шумен! Бъдете на 9 ноември с предаването ,,Оттука започва денят”! В студио едно, от 6 до 10 часа, ще бъде екипът:..

публикувано на 08.11.18 в 15:15