Оттука започва денят


Четвъртък с "Оттука започва денят"

Как музиката помага на децата със специални образователни потребности ще научим на 14 ноември в „Оттука започва денят“. В предаването ще чуем защо в дуловското село Долец има проблем с покритието на един от мобилните оператори и какво се прави, за..

публикувано на 13.11.19 в 16:38

13 ноември с "Оттука започва денят"

Очаква ли ни безводие заради сухото време? Отговорът на този въпрос ще търсим в „Оттука започва денят“ на 13 ноември. На тази дата се отбелязва Световният ден на добротата. Срещаме ли я по-често и кое е последното добро което сте направили или..

публикувано на 12.11.19 в 15:40

Оттука започва 12 ноември

История за добро, революционен образователен метод и празникът на Русенския университет са трите основни акцента в утрото на 12 ноември по Радио Шумен. Защо младежи от силистренската земеделска гимназия осиновиха спирка – подробности за поредната..

публикувано на 11.11.19 в 17:31

Понеделник с "Оттука започва денят"

Започнете новата седмица в компанията на Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Капаните на онлайн търговията и начините, по които можем да защитим правата си на потребители ще бъдат една от основните теми,  по които ще ви предложим различни гледни..

публикувано на 10.11.19 в 17:20

Неделя с Радио Шумен

Събудете се с радио Шумен в неделното утро! На 10 ноември, 30 години след началото на прехода, ще ви срещнем с рок легендата Кирил Маричков, който през 90-те активно се включва в движението на демократичната опозиция и е един от изпълнителите възпял..

публикувано на 08.11.19 в 16:31

Посрещнете 9 ноември с Радио Шумен

  Приятно утро с Радио Шумен - това е нашето предложение за уютна събота с предаването ,,Оттука започва денят“. Много музика, покани за интересни събития и забавни събеседници ви обещават: Жулиета Герова – водещ, звукорежисьор и музикален редактор –..

публикувано на 08.11.19 в 13:39

Петък сутрин с "Оттука започва денят"

Петък сутрин в „Оттука започва денят“ ще разберете къде шуменци да предават старите ненужни автомобилни гуми и защо това вече не може да става на площадката до Колодрума. Ще говорим и за размера на пенсиите – от КНСБ настояват за по-висок таван. В ход е..

публикувано на 07.11.19 в 16:34

Четвъртък с "Оттука започва денят"

И този четвъртък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Благотворителна кампания за деца от бившето Помощно училище „Д-р Петър Берон” в Кубрат организира студентката и бивша офроуд състезателка Мерлин Мехмедова. Как можем да се..

публикувано на 06.11.19 в 15:16

Приятно утро с Радио Шумен и на 5 ноември

  Рано сутринта във вторник бъдете с п редаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! От 6 до 10 часа да посрещнем заедно новия ден. Ще има много полезна информация и музика за приятно разсънване. В студиото ще бъде екипът: водещ - Жулиета..

публикувано на 04.11.19 в 14:59

Понеделникът след балотажа

Изборите свършиха, но всеки нов ден в живота ни е нов избор. Изберете и днес програмата на Радио Шумен! В утрото след изборната нощ ще научите последни актуални данни от Общинските избирателни комисии, от репортерите ни, откъси и интервюта с победители и..

публикувано на 01.11.19 в 15:54