Оттука започва денят


И в сряда с Радио Шумен

   Предстоящи събития в Североизтока,   музика, новини, интересни събеседници и приятно настроение от рано сутринта – всичко това по Радио Шумен и на 16 януари! Бъдете с предаването ,,Оттука започва денят”, което стартира след новините в 6 часа и..

публикувано на 15.01.19 в 16:11

Вторник с предаването "Оттука започва денят"

Имитиращите продукти, които имат в състава си мляко, вече трябва да се предлагат на отделни щандове. Друго изискване е те да бъдат предварително опаковани. Според експерти тези правила ще позволят на потребителите да се ориентират по-лесно в избора..

публикувано на 14.01.19 в 15:55

Нова седмица, ново начало с "Оттука започва денят"

За неволите на шофьорите през зимата и ниските температури ще говорим в понеделник сутрин. Замръзнали течности, непалещ акумулатор и какво още може да ни сполети и най-важното – какво да правим? Полезни съвети и малки хитринки ще чуете в „Оттука започва..

публикувано на 13.01.19 в 10:00

Неделно събуждане с Радио Шумен

Кога ще има болница във Върбица? Що е то остеопатия и къде е тайната на магичните сеанси? Как чрез малки хитринки   в осветлението у дома  да спестяваме пари от електроенергия? Тези и още теми очаквайте в „Оттука започва денят“ в неделя. В утрото..

публикувано на 11.01.19 в 15:35

Приятно съботно събуждане с Радио Шумен

  Екипът на предаването ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен ще ви очаква след новините в 7 часа и на 12 януари. И тогава, във времето до 10 часа, ще ви отведем чрез ефира до различни места. Ще ви срещнем с талантливи събеседници, ще ви поканим..

публикувано на 10.01.19 в 16:38

Петък с предаването "Оттука започва денят"

И този петък ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. Ще чуем какви въпроси възникнаха по време на общественото обсъждане на проектобюджета на Община Нови пазар. Ще говорим за интересни астрономически явления. Ще..

публикувано на 10.01.19 в 15:50

"Оттука започва денят" на 10 януари

Четвъртък сутрин в „Оттука започва денят“ ще ви предложим една по-различна гледна точка към протестите на превозвачите в Брюксел. Ще говорим и за случилите се вандалски прояви преди дни в Търговище. Ще ви поканим на концерта на полския пианист Михаил..

публикувано на 09.01.19 в 14:41

Уютно утро с Радио Шумен и на 9 януари

  Колкото и да е студено, утрото в сряда ще бъде по-приятно и полезно ако сте с предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! От 6 до 10 часа в студио едно ще бъде екипът: звукорежисьор и музикален редактор – Бояна Петрова, водещ –..

публикувано на 08.01.19 в 13:36

Вторник с предаването "Оттука започва денят"

И още един мразовит януарски ден ви каним да посрещнете в компанията на Радио Шумен. Ще разберем как КНСБ помага на хора, изправени пред житейски трудности и хора от кои области на североизтока ще получават безплатен обяд. Националното сдружение..

публикувано на 07.01.19 в 16:24

От рано сутринта с Радио Шумен

   Новата седмица ще започне пак с празник. В понеделник ,,Добро утро“ след новините в 6 часа ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“.  До 10 часа в студио едно с вас ще са: Жулиета Герова – водещ, звукорежисьор и музикален..

публикувано на 06.01.19 в 08:50