Оттука започва денят


"Оттука започва денят" на 22 октомври - точният избор за неделя сутрин

В неделя сутрин не пропускайте „Оттука започва денят”, защото ще ви кажем как може да се включите в благотворителната кампания „Изплети топлина”, за да стоплите бездомни хора. Ще ви предложим разходка до летището в Шумен, която може и малко да ви натъжи,..

публикувано на 21.10.17 в 10:00

И в събота с Радио Шумен

  Да бъдем заедно и в 21-я ден на октомври! Ще поставим началото на предаването ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен след новините в 7 часа. На нашите вълни може да се почувствате приятно в съботното утро и заредени с добро настроение...

публикувано на 20.10.17 в 15:40

Да посрещнем новата седмица заедно!

В началото на новата седмица, в очакване на по-студено време, ще се опитаме да ви стоплим и да ви накараме да се усмихнете. Ще научим какви билки и плодове, и в какви количества, е позволено да събираме на територията на Природния парк „Шуменско..

публикувано на 20.10.17 в 13:38

Петък с Радио Шумен!

Скучна ли е статистиката и как данните могат да бъдат представени по любопитен начин? Това ще разберем в Европейския ден на статистиката. Съвсем нестатистически погледнато ще отчетем, че нараства броят на магазините за дрехи втора употреба. Ако сте се..

публикувано на 19.10.17 в 17:18

Радио Шумен - точно и навреме

     За да ви бъде приятен новият есенен ден – да го посрещнем заедно с предаването   ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен! За утрото на 19 октомври поканата ви изпраща екипът – Пламена Бръчкова и Жулиета Герова.  Стартираме след новините в 6..

публикувано на 18.10.17 в 14:59

"Оттука започва денят" - с обич и топлина на 17 октомври

Защо една майка се обърна към всички медии в България, за да спаси детето си?- отговорът очаквайте в „Оттука започва денят“ на 17 октомври. Във вторник сутрин ще ви напомним да проверите и какво е състоянието на комините, ако твърдото гориво е вашето..

публикувано на 16.10.17 в 17:34

Започнете новата седмица в компанията на Радио Шумен!

Как стартира новата учебна година в Центъра за специална образователна подкрепа в Шумен? Как застрахователите коментират новите моменти при застраховките „Гражданска отговорност“? Какво не знаем за живота и творчеството на писателя и преводач..

публикувано на 14.10.17 в 16:56

Бавно събуждане в меланхоличното неделно утро

Отзвукът от лятото още кънти в ушите ни, цветовете на есента ни канят да ги видим. В „Оттука започва денят” ще отворим страниците на книгата „Тайните на музиката”, ще ви срещнем с художник от Цар Калоян, който рисува сънищата си. В поредния неделен..

публикувано на 13.10.17 в 16:23

„Оттука започва денят“ на Петковден - полезни съвети за очите, песни, танци и бирен фестивал!

На Петковден, който бележи прехода към зимата екипа на „Оттука започва денят“ по радио Шумен ви кани на топла съботна раздумка с чаша горещо кафе и много интересни и любопитни теми. Ще отидем до Нови пазар, където църквата „Света Петка“ ще посрещне..

публикувано на 13.10.17 в 11:32

Петък с Радио Шумен!

Как поредното издание на „Зелена олимпиада“ ще стимулира учениците да научат повече за опазването на околната среда? Кои са филмите, които ще видят шуменци по време на кино-литературния фестивал „Синелибри“? Защо датата 13 октомври е обявена за..

публикувано на 12.10.17 в 17:46