Оттука започва денят


Понеделник с Радио Шумен!

Очакванията от новата учебна година. Ефективността на системата за спешни повиквания 112. Бъдещето на малките библиотеки в ерата на високите технологии. Това са част от темите, които ще ви предложим в началото на новата седмица. Георги Аспарухов и..

публикувано на 19.08.17 в 18:10

Съботни разходки с „Оттука започва денят“

В духа на почивните дни ще премине съботното ни предаване. В световния ден на фотографията ще погледнем света през погледа на фотографа Стоян Николов. Според него, фотографите виждат неща, които другите не могат. Ще ви предложим да поиграете плажен..

обновено на 18.08.17 в 17:00

Лятна неделя с Радио Шумен

  Лято, неделя и вълни! Е, не морски, но достатъчно приятни и освежаващи. Предаването ,,Оттук започва денят” стартира на вълните на Радио Шумен малко след 7 сутринта. И на 20 август ще поддържаме доброто настроение с музикалния избор на Данаил Денчев...

публикувано на 18.08.17 в 16:44

Български фолклор и швейцарски механизъм в "Оттука започва денят" на 18 август

Как протича кампанията по бране на тютюн в Североизточна България? Кой е човекът, който се грижи за часовника на сградата на шуменската полиция? Кои обичаи, характерни за района на смядовското село Веселиново, ще бъдат представени на Националния..

публикувано на 17.08.17 в 15:55

Заедно с Радио Шумен и на 17 август

    Много музика, информация – точно и навреме! Това е лятната покана от предаването ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен. В четвъртък с музика ще ви посрещне Розалина Райчева. Водещ  - Жулиета Герова. Стартираме малко след 7 часа и ще..

публикувано на 16.08.17 в 16:48

Ваканционно с „Оттука започва денят“ в сряда

Тъй като август е месец на отпуски, ваканционно ще бъде и предаването „Оттука започва денят“ на 16 август. Ще ви разкажем за лятната читалня под небето в Разград, ще ви поканим и на лятно приключение „Мисия Динозавър“ в Силистра. В разгара на..

публикувано на 15.08.17 в 17:04

На 15 август с Радио Шумен!

Какви проблеми стоят пред община Лозница в разгара на лятото? Как Националната организация на сляпо-глухите в България помага на своите членове? Защо жителите на Русе посещавал инициативата „Лятна библиотека на открито“? Отговорите на тези въпроси..

публикувано на 14.08.17 в 16:35

На път в събота с „Оттука започва денят“

Доста разходки ще ви предложим в съботното утро на 12 август с предаването ОТТУКА ЗАПОЧВА ДЕНЯТ. Първо ще отидем към русенското село Кацелово, за да видим какво се случва на събора на хърцоите. Ще ви поканим и в Мараш, където подготвят празника на..

публикувано на 11.08.17 в 16:29

И в неделя с Радио Шумен!

  Да яхнем вълните на Радио Шумен още от 7.15 часа сутринта и така до 10 часа! Това е лятната покана на предаването   ,,Оттука започва денят” на 13 август! Гарантираме ви, че ще е приятно с музикалния избор на Дияна Лазарова. Аз съм Жулиета Герова и..

публикувано на 11.08.17 в 15:26

И на 14 август с Радио Шумен!

  Да посрещнем и новата лятна седмица с Радио Шумен и предаването ,,Оттука започва денят”! В понеделник с музика ще ви посрещне Розалина Райчева. Водещ  - Жулиета Герова. Стартираме малко след 7 часа и ще продължим до 10 часа. Надяваме се да ви..

публикувано на 11.08.17 в 15:02