Оттука започва денят


Заедно с Радио Шумен и на 18 декември

  Радио Шумен ще ви помогне да се разсъните приятно и в понеделник с предаването ,,Оттука започва денят”! Стартираме след новините в 6 часа и ще продължим до 10 часа. Да изживеем заедно първите часове на новата седмица, която ще ни отведе до Коледа!..

публикувано на 15.12.17 в 16:05

Вкусът и ароматът на зимата в "Оттука започва денят" на 16 декември

Канела, шоколад, ябълки, греяно вино, горещ чай - вкусове и аромати, които свързваме със зимните празнични дни. Ще ви накараме да ги усетите в съботната сутрин като  ви кажем как да си приготвите зимни чаени смеси. Ще разберете и дали да..

публикувано на 15.12.17 в 14:03

Каква е модата при играчките за елха?

Мнозина от нас пазят коледна украса от преди много години. Какви са традициите и новостите при производството на стъклени играчки за елха ще ви разкажем в неделното утро. С празнично настроение се надяваме да ви заредим и чрез съветите на..

публикувано на 15.12.17 в 11:17

Бъдете с Радио Шумен и в утрото на 15 декември!

В петък сутрин, точно в 6:00 бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят”. Ваша компания в ранните часове на новия ден ще бъдем - водещата   Невена Николова и музикалния редактор Виктория Стефанова. В предаването ще правим равносметка..

публикувано на 14.12.17 в 14:46

Декемврийско утро с Радио Шумен!

Започнете и четиринайстия ден на декември в компанията на Радио Шумен! С актуална информация, водещи теми и покани за различни културни събития в региона ще ви помогнем да изберете вашия начин да продължите деня. Музикални усмивки ще ви подари..

публикувано на 13.12.17 в 15:17

И в сряда с Радио Шумен

  Да посрещнем и 13 декември с Радио Шумен. Бъдете след новините в 6 часа с предаването   ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен! Бояна Петрова и Жулиета Герова - екипът, който ви обещава до 10 часа много музика, важни и интересни теми точно и..

публикувано на 12.12.17 в 16:37

Започнете новата седмица с Радио Шумен!

Понеделник сутрин в предаването "Оттука започва денят" ще сложим акцент върху градежа и благотворителността. С бързи темпове върви въстановяването на основно училище "Христо Ботев" в Търговище, чийто покрив изгоря по време на пожар в края на месец ноември...

публикувано на 08.12.17 в 14:35
Трети пехотен бдински полк се окопава на вр. Червената стена в Баба планина, 1916 г.

В планината умната!

В „Оттука започва денят” на 9 декември ще си говорим за зимната планина. Съветите са на планинския спасител Емил Нешев. Ще чуете разказа на 15 годишния състезател по кик бокс Георги Атанасов, който с първото си международно участие взе балкански златен..

публикувано на 08.12.17 в 12:27

И в недяля с Радио Шумен

  Да бъдем заедно и в 10 -я ден на декември! Ще поставим началото на предаването ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен след новините в 7 часа. Почувствайте се приятно в неделното утро и заредени с добро настроение. Поканата ви изпращат Пламена..

публикувано на 08.12.17 в 09:04

Празнично и делнично в "Оттука започва денят" на 8 декември

Предаването „Оттука започва денят” в празничния 8 декември ще ви предложи актуални и полезни теми. Очаквайте - съвети за това как студентите да направят празника си безопасен. Ще ви отведем и в разградското село Ясеновец. Поводът - стартира..

публикувано на 07.12.17 в 17:03