Оттука започва денят


Неделя сутрин с "Оттука започва денят"

Доброволци от Централната рибоопазваща организация организират почистване на язовир Ястребино“ -   още за акцията ще чуете в неделя сутрин в „Оттука започва денят“. Ще ви запознаем с талантливата Жарина от Шумен, която макар и само на девет години..

публикувано на 23.03.19 в 10:00

Утро на Благовещение

С какво държавата и обществото ни е длъжник на българските жени и майки?  В първите часове на големия християнски празник на жената и майката - Благовещение, в "Оттука започва денят" поглед към най-сериозните проблеми на нежния пол у нас. Ще чуем позиция на..

публикувано на 22.03.19 в 16:50

Събота с предаването "Оттука започва денят"

Млади учени работят по проект за изграждане на надеждна мрежа от метеорологични станции у нас. Бургаската група „Стокхолм“ гостува на шуменска сцена с концерт-кауза. Една от най- интензивно развиващите сe научни области в момента е..

публикувано на 22.03.19 в 16:17

Петък сутрин с "Оттука започва денят"

Ще влязат ли в пререкание с НАП и личните лекари заради изискването да се подменят всички касови апарати? Какви нови социални услуги ще се предлагат в Разгард? Какво се случва часове преди голямото събитие „Нощ на звездите“ в столицата, на което..

публикувано на 21.03.19 в 16:03

Четвъртък с предаването "Оттука започва денят"

Кои фактори правят съня ни непълноценен и за кои заболявания може да бъде причина липсата на добър сън ще чуем този четвъртък в „Оттука започва денят“. В предаването ще ви разкажем за проекта „Различните“ деца на България“ – една кауза, която..

публикувано на 20.03.19 в 16:44

"Оттука започва денят" на 20 март

Защо българите продължават да подценяват посещенията при зъболекар – въпрос, който ще зададем в „Оттука започва денят“ на д-р Николай Шарков, председател на УС на Българския зъболекарски съюз, в Световния ден на оралното здраве – 20 март. На 20 март в..

публикувано на 19.03.19 в 15:00

Вторник с "Оттука започва денят"

Само 35% от децата в Шумен са преминали през профилактичен преглед при зъболекар миналата година. На какво се дължи ниският процент? Отговорът ще чуете в „Оттука започва денят“ в навечерието на Световния ден на оралното здраве. Ще говорим още за..

публикувано на 18.03.19 в 17:00

Неделя сутрин с "Оттука започва денят"

В неделя сутрин бъдете с радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. Ще ви срещнем с 84-годишният Стойчо Стойчев от Каспичан, който е в списъка на достойните българи, отличени от вестник „24 часа“. Очаквайте и среща с майсторката на гайтани Миглена..

публикувано на 15.03.19 в 17:47

Приятно съботно утро с Радио Шумен

  Много музика и любопитни теми в съботното утро на Радио Шумен! Стартираме предаването ,,Оттука започва денят” след сутрешния осведомителен бюлетин на БНР в 7 часа. Във времето до 10 часа ще ви поканим на Тодоровден в различни краища на..

публикувано на 15.03.19 в 13:23

Понеделник с предаването "Оттука започва денят"

Започнете новата седмица в компанията на Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. Началото на кампанията „Пазим езика си“ на Фондация „Живата вода на България“ и театралната постановка „Женско царство“, която гостува в Шумен са само част..

публикувано на 15.03.19 в 13:01