Оттука започва денят


Музика, цветове и риболовен хумор в "Оттука започва денят" на 27 юни

Какво или кого искате да хванете на въдицата си? Този въпрос ще ви зададем в първите часове на Световния ден на риболова. Ще разберем и какво тегли към въдиците шуменските риболовци. Защо младежкият фестивал „Музика и цветове”, който ще се проведе за..

публикувано на 26.06.17 в 16:07
Изгрев

Неприлично предложение...За ранно събуждане в неделя!

Неделно събуждане през юни с ухание на билки и море, актуална информация и музика за лежерно разсънване. Това ви предлага дамският екип на Радио Шумен Розалина Райчева, Десислава Спирдонова и аз Мина Денева. В „Оттука започва денят” ще ви изненадаме с..

публикувано на 23.06.17 в 09:16

Петък с Радио Шумен!

Кой цирк ви забавлява най-добре? С този въпрос ще ви посрещнем в петъчното утро в ефира на Радио Шумен. Ще отговорим на важни въпроси, свързани с пожарната безопасност през летния сезон. Ще ви поканим на втория международен младежки фолклорен..

публикувано на 22.06.17 в 16:46

В "Оттука започва денят" на 26 юни: защо намаляват птиците в "Сребърна", откровено за наркотиците и любопитно за фотографията

Идва ли краят на птичето царство в „Сребърна”? – изключително тревожен е отговорът, който дава орнитологът д-р Росен Илиев. Още по темата очаквайте в "Оттука започва денят" на 26 юни. В предаването ще говорим за още една притеснителна тенденция –..

публикувано на 25.06.17 в 10:00

Да поговорим за добротата в „Оттука започва денят“.

Смятате ли, че добротата намалява с възрастта? Така мисли едно момче от Шумен, победител в националния конкурс „Тийнейджъри пишат за доброто“. С него ще ни срещне Людмила Борисова. А преди концерта на шуменската филхармония Миглена Стефанова..

публикувано на 21.06.17 в 17:14

И през лятото с Радио Шумен!

    Да посрещнем заедно астрономическото лято на 21 юни! Поканата ви изпраща екипът на предаването ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен. Стартираме веднага след новините в 6 и ще продължим до 10 часа. Във времето за ефирен диалог ще ви попитаме:..

публикувано на 20.06.17 в 13:24

В "Оттука започва денят" на 20 юни: за ремонта на Центровете за Спешна медицинска помощ, кандидатгимназиалната треска и забавното лято в библиотеките

Кое е мястото, където се чувствате защитени? – е въпросът, с който ще ви посрещнем в предаването „Оттука започва денят” на 20 юни. Въпрос, който все по-често си задаваме, защото неспиращите терористични атаки претопяват онова усещане за сигурност, от..

публикувано на 19.06.17 в 16:50

Започнете новата седмица в компанията на Радио Шумен!

Какво е по-хубаво от лошото време? Върху това ще разсъждаваме в утрото на 19 юни, след като почивните дни ни донесоха повече дъжд и облаци, отколкото ни се искаше. Ще разберем започна ли сезонът на басейните в Шумен. Ще ви разкажем за една любопитна..

публикувано на 17.06.17 в 18:10

Пъстро начало на неделята с «Оттука започва денят» на 18 юни

В «Приказки за вярата» ще си спомним за българските светии. Жулиета Герова и Мария Ганева ще разкажат за българските традиции в тъкането на черги. С помощта на Христина Христова ще надникнем в Кукления театър в Търговище, за да видим къде..

публикувано на 16.06.17 в 17:09

В "Оттука започва денят" на 17 юни: празник на водните лилии, сцена под липите и предизвикателства за велосипедистите

В „Оттука започва денят“ в събота сутрин ще предизвикаме  колоездачите – дали ще успеят да преодолеят веломаршрута Дунав ултра? Още за това изпитание, ще чуете в предаването, ще ви поканим и на „Сцена под липите“ - националния фолклорен фестивал,..

публикувано на 16.06.17 в 12:56