Оттука започва денят


Оттука започва 20 септември

Отново за двойния стандарт на храните - кога ще излезе със законодателно решение по темата еврокомисията - в рубриката ни "Чуй Европа". Къде е Русе  сред останалите градове по изпълнение на програмата на саниране? Какво от личните си вещи дари на родния..

публикувано на 20.09.18 в 06:12

И в сряда с Радио Шумен

  Дано новият ден донесе на всички здраве, успех и приятни емоции! Утре, броени минути след 6 часа, бъдете с екипа на предаването ,,Оттука започва денят”! Звукорежисьор и музикален редактор ще е Розалина Райчева, водещ Жулиета Герова. Ще  заредим утрото..

публикувано на 18.09.18 в 14:29

Вторник сутрин в "Оттука започва денят"

Как Попово ще стане реална част от европейските ценности и политики? Най-скъпата подправка в света – шафранът, се отглежда в Североизточна България. Телефонна линия в помощ на деца и родители. Това са акцентите във вторник сутрин в предаването..

публикувано на 17.09.18 в 16:15

Неделя сутрин с "Оттука започва денят"

На 16 септември Велики Преслав ще отбележи 1125-тата година от Преславския църковно-народен събор, на който градът е обявен за столица на България, а Симеон – за български владетел. Още по темата очаквайте в неделя сутрин в „Оттука започва денят“...

публикувано на 14.09.18 в 16:23

Шарено утро на 15 септември

В ефирното утро на 15-ти септември няма да звънят училищни камбанки в ефира, но ще чуем един първокласник с името Кевин от Шумен, който е фен на Левски - отбора. Ще чуем още клаксони на най-елегантните исторически возила или поне ще разкажем за..

публикувано на 14.09.18 в 15:55

Удря първият учебен звънец!

Началото на учебна година ще е основен акцент в първото от новата седмица издание на предаването „Оттука започва денят“.   Без съмнение, това е важен ден, както за учениците, така и за техните учители и родители. В предаването ще прекрачим прага..

публикувано на 14.09.18 в 14:00

Петък с предаването "Оттука започва денят"

Женското ромско сдружение „Хаячи“ в Нови Пазар започва работа по проект „И ромските жени могат!“. Как точно работи организацията ще чуем този петък в предаването „Оттука започва денят“. Ще научим каква е готовността на училищата в община Тутракан..

публикувано на 13.09.18 в 17:27

"Оттука започва денят" и на 13 септември

Четвъртък сутрин в „Оттука започва денят“ ще говорим за неспиращите вандалски прояви в подлезите на Русе. Ще ви предложим и нещо вкусно – изложение на хляб и хлебни изделия в Силистра. Кафето ще е от вас, а хубавата музика и доброто настроение –..

публикувано на 12.09.18 в 16:16

Сряда с предаването "Оттука започва денят"

Глобална кампания за достъп до жилище стартира от Смядово. Акцентът е върху подобряване на условията на живот. Какви са целите на организацията Хабитат България, която провежда кампанията, ще чуем тази сряда в предаването „Оттука започва денят“. В..

публикувано на 11.09.18 в 17:04

Новото утро с "Оттука започва денят"!

Готови ли са за началото на учебната година в Русе? Какво провокира децата да се занимават с трудната материя – програмиране и дигитални науки и как учителите ги мотивират? Това са част от акцентите в предаването „Оттука започва денят“ във вторник..

публикувано на 10.09.18 в 17:31