Денят на совите

Some Details

Готови ли сте за зимата?

Това е първият въпрос, който ще зададе вечерният екип на Радио Шумен. В „Денят на совите“ след 21,00 ще коментираме как се ловят снежинки във въздуха и колко са готови институциите, за да не ни изненада зимата. А когато това бъде изяснено ще ви попитаме:..

публикувано на 17.11.18 в 19:28

Как не се усещаме понякога?

  Неволно понякога сами си подливаме вода и падаме в собствените си капани. Изпускаме си нервите или някоя дума, която не е на място и може да засегне някого. Затова довечера ще ви питаме: Как не се усещаме понякога?     В..

публикувано на 16.11.18 в 20:18

На 15 ноември с ,,Денят на совите"

 ,,Кой най-често взема решенията в семейството?“   По тази и други теми, свързани със съвместния живот ще говорим тази вечер в предаването ,,Денят на совите“.   В късната рубрика ще ви срещнем с Виолета Иванова от Силистра, която..

публикувано на 15.11.18 в 17:40

Какво ни яде отвътре?

  В началото на седмицата обикновено се готвим за трескави и напрегнати дни. Но дали си даваме сметка, че това, което отвътре ни изгаря и съсипва, може да не е свързано с работата. Владеят ни толкова безпокойства  съмнения, страсти. Ка кво ни..

публикувано на 13.11.18 в 20:03
sova

В „Денят на совите“ на 12-ти ноември

Ще попитаме какво прави един ден специален и неповторим? Може би вълната от протести, които със сигурност показват, че българите не са се примирили с всичко или пък новината, че кметовете на малките населени места са се спогодили с премиера и се отказаха от..

публикувано на 12.11.18 в 19:46

Как разбирате демокрацията?

Задаваме този въпрос в „Денят на совите“ на 10-ти ноември, датата която много ясно показва, че историята трябва да се слуша. С това ще започне актуалната част в предаването, а по-късно ще продължи с въпроса: Кое е най-ценното, което притежавате? Но преди..

публикувано на 10.11.18 в 19:16

Кои връзки са опасни?

  Постоянвно се озъртаме за опасности, но не подозираме как понякога сами се подвеждаме. Кои връзки са опасни? Това е въпросът за размисъл този четвъртък.   По повод искането на б ългарите в чужбина, в актуалната анкета в 21,30 кажете:..

публикувано на 08.11.18 в 20:21

Разговор за доверието в ,,Денят на совите"

 Истината е, че и хубавото и лошото в живота, започват когато някой някога на някого е повярвал. Кога и как вие сте се доверявали? Ще ни е приятно да си поговорим, както винаги искрено, да споделите вашето мнение на 6 ноември вечерта в..

публикувано на 06.11.18 в 18:04

Кое е недостижимо?

В   началото на седмицата обикновено се чудим как да организираме делата си, че да успеем. Но даваме ли си сметка понякога, че колкото и желанието ни да е силно и усилията безгранични, природните и човешки закони са неумолими. Затова днес ще ви..

публикувано на 05.11.18 в 19:49

Кога казвате: НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ?

Това е въпросът за диалог в „Денят на совите“ тази неделя. Освен това в актуалната част ще коментираме чудесното представяне на шуменските ученици в образователно-патриотичната кампания „Моят град е моята крепост“ и главозамайващото увеличаване на..

публикувано на 04.11.18 в 20:16