Денят на совите

Some Details

Кога не ви интересува какво ще кажат другите?

Много неща понякога подминаваме с безразличие, не могат да ни изкушат, камоли да се съобразяваме с тях. Ето защо довечера ще ви питаме: Кога не ви интересува какво ще кажат другите?   По повод искането на левицата, в актуалната блиц..

публикувано на 18.09.18 в 19:31

Кой е вашият свят?

"Моят свят не е твоя, искам сам да вървя.." - това е откъс от позната песен на Кирил Маричков, но може да чуете Сленг и едноименното парче. А защо да го правите? Защото те са подгряваща идея към диалога в "Денят на совите" по темата: Кой е вашият свят?..

публикувано на 17.09.18 в 18:36

На работа след отпуск?

С този труден въпрос ще започне актуалната част в „Денят на совите“ в неделната вечер, часове преди началото на учебната година. Разчитаме на мъдрите отговори на нощните птици и за още едни въпрос, който ще зададем тази вечер след 21,00. Кое е..

публикувано на 16.09.18 в 19:33

Какво научихте от живота?

  На 15-ти септември би трябвало да бие звънецът. Но освен, че е събота, има и други уроци, които не бива да подминаваме. Затова днес ще ви питаме: Какво научихте от живота?   По повод раздадените антинобелови награди, в актуалната..

публикувано на 15.09.18 в 19:53

С колани в автобусите!

Това е една от темите от деня, която ще коментираме и в „Денят на совите“. Предаването се завърна в ефир в понеделник, а в петък вечер ще попитаме и за какво още ни трябват коланите? Алтернативните отговори ще ви предложим в първия час, а след 22,00..

публикувано на 14.09.18 в 20:00

Какво не бива да прахосваме?

На есен броим пилците и прибираме плодовете на своя труд, но важното е да не пилеем това, което имаме. Затова днес задаваме въпроса: Какво не бива да прахосваме?   Участвайте в диалога на мъдрите птици с Милентин Койнов след 21. На..

публикувано на 12.09.18 в 18:54

Тайната съставка на щастието

Нея ще търсим в последното съботно издание на "Денят на совите" преди лятната му ваканция. Всеки има своя формула, или рецепта за щастие, но като всеки кулинарен шедьовър то си иска тайната съставка и ние се надяваме нашите мъдри слушатели да я разкрият в..

публикувано на 28.07.18 в 17:50

Кое бихте определили като "супер"?

В петъчната нощ, когато е най-дългото лунно затъмнение за този век и Великото противостоене на Марс и червената планета ще е най-ярка през последни 15 г., Милентин Койнов ще ви пита след 21: Кое бихте определили като „супер”?   По..

публикувано на 27.07.18 в 19:47

"Денят на совите" в четвъртък

Какво правите, когато навън вали, плановете ви се провалят и се налага да прекарате вечер у дома? Съветите ви за бягство от скуката и разочарованието ще очакваме в първата част на „Денят на совите“. По-късно в предаването ще ви попитаме: „Кои..

публикувано на 26.07.18 в 19:42

Кога се чувствате неловко?

  Мъжете се притесняват да питат, ако са се объркали и загубили, а жените пък – когато прическата или грима им не са в ред. Да помислим с усмивка и разбиране за подобни ситуации в поредния диалог на мъдрите птици. Въпросът тази сряда след 21 е:..

публикувано на 25.07.18 в 19:13