Денят на совите

Some Details

Петък с "Денят на совите"

С кого бихте искали да изпиете чаша чай? С този въпрос, който навява асоциации за уют и спокойствие, ще ви посрещнем в днешната ни среща в Денят на совите. Разговорите пред чаша чай могат да бъдат изпълнени с различно съдържание. Но ако говорим на..

публикувано на 15.12.17 в 17:13

Предаването ,,Денят на совите" ви очаква и на 14 декември

  Предаването ,,Денят на совите” ще ви предложи уют и приятна среща в ефира на Радио Шумен тази вечер от 21 до 24 часа. Ваша компания до полунощ ще бъдат звукорежисьорът и музикален редактор Дияна Лазарова и водещата Жулиета Герова. Да бъдем заедно в..

публикувано на 14.12.17 в 20:01

За трудните житейски уроци в "Денят на совите" на 13 декември

Казват, че животът е най-добрият учител, но какви ученици сме ние? Каква е оценката, която бихте си поставили вие и кои са уроците, които учим най-трудно в този един живот? – отговор на всички тези въпроси ще търсим в „Денят на совите“ на 13..

публикувано на 13.12.17 в 14:36

За какво се иска майсторлък?

Няма невъзможни неща. Стига, разбира се да си намерят майстора. Тъкмо на църковния празник Св. Спиридон, нека размишляваме за сръчните умения на професионалистите или по-скоро на най-добрите от тях, които от край време наричаме майстори. Участвайте..

публикувано на 12.12.17 в 19:41

Писма, но не до Дядо Коледа

Отдавна сте преминали възрастта, в която се пише писмо до Дядо Коледа. Нека оставим децата да го правят, а с вас в актуалните минути на срещата в „Денят на совите“ ще пишем писма, но до реални хора, които се надяваме да изпълнят желанията ни. Вероятно на..

публикувано на 11.12.17 в 18:18

Какво трудно си признаваме?

В края на работната седмица човек се готви да отпусне и колана и душата. Но не е зле и да си направи малка равносметка на стореното от него. Какво е свършил, къде е сбъркал и не е ли наранил някого в отношенията си. Ето защо нека си дадесметка:..

публикувано на 08.12.17 в 19:04

За завистта и още нещо

Завистта е болка заради щастието на другите, е казал Аристотел. Завистта е емоция, която всеки някога е изпитвал върху себе си или към другите. Идеята да говорим за завистта дойде от нашите слушатели и ние я прегърнахме. В "Денят на совите" в четвъртък..

публикувано на 07.12.17 в 18:12

Никулден

Рибар или риба сте е темата по която ще дискутираме на днешният 6-ти ден на декември.Сава Тончев ви очаква от 21 до полунощ.

публикувано на 06.12.17 в 20:17

Излишни работи

От какво искате да се отървете е темата на днешната ни среща в "Денят на совите".Сава Тончев ви очаква от 21 до полунощ.

публикувано на 04.12.17 в 20:32

Какво има между радостта и тъгата?

И животните се забавляват и страдат, но само ние, човеците – осмисляме това и одухотворяваме света. И си поставяме по-високи цели от оцеляването. От там идва и цялата плетеница от страдания и щастливи усмивки, през които всеки преминава в..

публикувано на 03.12.17 в 20:26