Денят на совите

Some Details

Безобидна или опасна игра е флиртът?

Казват, че лятото е сезонът на флирта. Щом го казват, в петъчното издание на "Денят на совите" ще анализираме една от актуалните игри за възрастни. Преди да започнем по темата на вечерта, още в първите минути на срещата ни ще ви питаме: Кои са..

публикувано на 28.07.17 в 20:52

За какво не съжалявате?

Всеки иска да постигне нещо. Дори и да не успее в нещо, човек поне трябва да опита – най-малкото да не съжалява после. Обикновено, когато нещо е безвъзвратно загубено, казваме, че сме изпуснали влака. Но идва един момент, когато стигаме до..

публикувано на 27.07.17 в 19:55

Да искаш, означава ли че си алчен?

За алчността ще говорим в "Денят на совите" на 26 юли в търсене на истините за това възможно ли е алчността да е добродетел , а не порок. Кога амбицията, стремежа да притежаваш се превръщат в алчност и къде е тънката граница между добродетелите и..

публикувано на 26.07.17 в 17:22

Очакваме ви в "Денят на совите"

„Кога ни се случва да „надничаме през ключалката” към чуждия живот?” Върху това ще разсъждаваме във времето за ефирен диалог в предаването „Денят на совите” на 25 юли. В късната рубрика ще надникнем в живота на един музей, за който малко се знае и..

публикувано на 25.07.17 в 19:27

Кой какво прикрива?

Не ви ли се струва как някои, в желанието си да изглеждат праведни, понякога гузно прикриват несъвършенствата си като се опитва да бъдат по католици и от папата. Много неща ни се представят за истински, а са с бели конци съшити. Търсим истината,..

публикувано на 24.07.17 в 19:52

Вредните навици

  С кои вредни навици не успяхте да се преборите е темата която може да дискутирате тази вечер в „Денят на совите”.Сава Тончев ви очаква от 21 до полунощ.

публикувано на 23.07.17 в 19:11

Очакваме ви в "Денят на совите"

Здравословният начин на живот - успяваме ли да балансираме между манията по него и реалните ползи? Защо се случва да залитаме в различни крайности? На какво се дължи популярността на биопродуктите? Върху тези и още въпроси ще разсъждаваме в..

публикувано на 22.07.17 в 19:29

Кога и как се самозаблуждаваме?

Когато например гледаме готовия резултат от някаква дейност, на пръв поглед ни се струва, че не е толкова трудно и ние да го постигнем. Ако в периода на ухажване обектът на нашите желания ни се струва безгрешен, това не значи, че той няма..

публикувано на 21.07.17 в 19:30

Море на спокойствието

Къде е вашето „море на спокойствието е темата която може да дискусирате тази вечер в „Денят на совите”.С.Тончев ви очаква във вашето време:от 21 до полунощ.

публикувано на 20.07.17 в 19:32

Размисли за Апостола, размисли и за личната свобода

Защо Апостолът остава загадка за вас ? - с този въпрос ще започне диалогът ни в "Денят на совите" на 18 юли, когато България чества 180 години от рождението на националната си икона. Васил Левски остава загадка и за големите си изследователи въпреки всичко..

публикувано на 18.07.17 в 17:06