Денят на совите

Some Details

Кое е неуместно?

Всеки живее с представите си и има своя логика за справедливост, за истина, чест и морал. Въпреки това е принуден да спазва писани и неписани правила. Попаднал в неподходящото време на грешното място, човек също може понякога да се държи..

публикувано на 27.06.17 в 19:41

За земните и за хората от "голямото Добро утро"

За двата вида персони ще говорим днес в "Денят на совите" след 22 часа. Ние смятаме, че сред всички които се движат по Земята има и такива, които летят – заради популярност или слава, заради пари и възможности, заради положение в обществото и т.н. По..

публикувано на 26.06.17 в 18:33
sova

В „Денят на совите” на Еньовден ще попитаме:

В „Денят на совите” на Еньовден ще попитаме: За коя болка няма билка. И един от отговорите ще стане ясен още в актуалната част, когато ще попитаме: Има ли лек срещу корупцията? Провокацията дойде от реплика на президента Румен Радев, казана днес: Не виждам..

публикувано на 24.06.17 в 19:26

Какво да рушим, кога да градим?

В края на работната седмица е добре да си направим равносметка и освен какво и как сме сторили, да видим какво да поразчистим, кое да поправим или от кое да се освободим и на какво ново и полезно можем да поставим основите. А не да се оставяме..

публикувано на 23.06.17 в 19:42

Ударът ви в живота.

Кой е най големият ви удар в живота е темата ,която може да дискутирате в Денят на совите този вторник.Сава Тончев и Драгомир Симеонов ви очакват във вашето време –от 21 до полунощ.

публикувано на 20.06.17 в 17:43

Кое начало още чакате?

Всеки иска нещо хубаво да му се случи, някой да му помогне или с нещо приятно да го изненада и зарадва. Да бъде поставено началото на нещо значимо и важно. Заради невъзможност желанията му да се веднага да се сбъднат, се надява или вярва,..

публикувано на 19.06.17 в 19:53

Борбата със скуката

Как се спасявате от скуката е темата , която може да дискутирате в Денят на совите тази събота.Сава Тончев и Бояна Петрова ви очакват във вашето време-от 21 до полунощ.

публикувано на 17.06.17 в 18:19

Знаете ли как се почива най-добре?

Никога не съм сигурна, че почивам добре, никога не ми стига и винаги си мисля, че връщането на работа ще ми излезе през носа. И често се случва точно това. А при вас? Независимо от отговора ще ви очакваме в последните три часа от петъка на тези..

публикувано на 16.06.17 в 20:02

Кой ще ни гостува в "Совите"?

Интересна птица ще гостува в Денят на совите на 15 юни. Той е слушател на вечерното предаване от дете. Днес- популярен в ъндърграунд средите блогър, на когото рокът е в кръвта.И още пътешественик, режисьор, актьор и автор на стихове, кратки разкази и..

публикувано на 15.06.17 в 16:15

Чувствате ли се на мястото си търси "Денят на совите" в сряда

Чувствате ли се на мястото си е темата, която можете да дискутирате в предаването "Денят на совите" в сряда от 21 до 00:00 часа в ефира на Радио Шумен. Ще чуете и как ученици от селата Черник и Чернолик представиха днес своя изложба в силистренската..

публикувано на 14.06.17 в 16:02