Денят на совите

Some Details

Истории в шест думи.

Това, казват, го умее само Хемингуей. Ние обаче не подценяваме нашите  слушатели и събеседници в "Денят на совите" и сме убедени, че  също ще се справите с това предизвикателство - с шест думи да разкажете история, да опишете емоция, да щрихирате..

публикувано на 19.07.18 в 18:52

С ,,Денят на совите" и на 18 юли

  С какво е известно вашето родно място? Това е темата на днешното предаване ,,Денят на совите” по Радио Шумен. Вашите обаждания в студио 1 ще очаква екипът на предаването: звукорежисьорът и музикален редактор Пламена Бръчкова и водещата..

публикувано на 18.07.18 в 17:45

Кое е загуба на време?

  В тъги и неволи младост минува. Но като се замисли човек как си пилее времето не само докато е млад, наистина кръвта се ядно в жили вълнува. Затова този вторник ще обсъждаме в диалога на мъдрите птици след 21 въпроса: Кое е загуба на време?..

публикувано на 17.07.18 в 19:38

Коя победа е най-сладка?

  След опиянението от финала на световното първенство по футбол днес, няма как да не си зададем въпроса: Коя победа е най-сладка?   В редовната актуална анкета в 21,30 ч. кажете: Кой и какво ви впечатли най-много на световното..

публикувано на 15.07.18 в 18:16

Кои клишета ви омръзнаха?

  Жените са длъжни да шетат и готвят, а мъжете да печелят и управляват. Това клише отдавна вече е изтъркано. Но стереотипите на съвремието постоянно ни зареждат с нови. Затова споделете след 21: Кои клишета ви омръзнаха?   По повод..

публикувано на 13.07.18 в 19:41

"Денят на совите" на 14 юли - Кога приятел става предател?

За приятелите и предателите ще ви предложим да говорим в „Денят на совите“ на 14 юли. Кога човек от приятел става предател и може ли нещо да оправдае такава постъпка – на тези екзистенциални размисли да посветим времето, в което сме най-откровени...

публикувано на 13.07.18 в 15:29

Четвъртък с "Денят на совите"

Защо знанието е сила? Това ще ви попитаме днес в „Денят на совите“. Парламентът утвърди на първо четене предложените от вицепремиера Валери Симеонов и правителството промени в Закона за защита от шума в околната среда. Докато ограниченията важат за..

публикувано на 12.07.18 в 19:44

Кои хитрини ни спасяват?

  В началото бе словото. С него дойде и хитростта. ЗатоваМилентин Койнов тази вечер ще ви пита: Кои хитрини ни спасяват?   По повод огромното влияние на футбола в съвременния свят и колосалните суми вложени в него, както..

публикувано на 11.07.18 в 20:11

С ,,Денят на совите" и на 10 юли

  Да си говорим за почивка тази вечер в ефира на Радио Шумен. Това е поканата на екипа на предаването ,,Денят на совите” – Драгомир Симеонов и Жулиета Герова. В късната рубрика щ е ви запознаем с майстор на мандали. Чуйте как тези предмети с древна..

публикувано на 10.07.18 в 18:44

Как се изглаждат разногласия?

  За да не сме като орелът, ракът и щуката, нека помислим: Как се изглаждат разногласия?   По повод 4-дневната визита на китайския премиер, в актуалната анкета в 21,30 ч. кажете: В какво ще им предложите на китайците да инвестират..

публикувано на 08.07.18 в 19:26