Денят на совите

Some Details

Връзки в нощ със звездопад

Видовете връзки са различни колкото и връзките за обувки. Семейни, приятелски, колегиални, съседски, любовни и извънбрачни...Темата в "Денят на совите" в събота вечер ще е за здравите, за дълголетните, за стабилните, за необходимите, за полезните, за..

публикувано на 21.10.17 в 18:30

Удивителни сюжети от живота

Някога са вярвали в силата на думите и в поуките на приказките. Но и в приказния свят на днешните технологии човек продължава да търси и разказва удивителни истории и случки. Да извлича мъдрост и забавление от тях, както и потвърждение за смисъла и..

публикувано на 20.10.17 в 19:47

Шарени мисли

За какво най често мислите е темата по която ще дискутираме тази вечер в „Денят на совите”.Сава Тончев ви очаква от 21 до полунощ.

публикувано на 18.10.17 в 18:50

Игрите на живота

" Зле сме, но… колко да сме зле? Като дойде петък, няма разминаване по "Витошка", кафе няма празно" - това са думи на премиера по време на дискусия "Бизнесът и правителството в един отбор". Като се замислите - нима във вашия малък град, кафенетата са..

публикувано на 17.10.17 в 18:01

Какъв е добрият шеф?

Ако иска човек да успее още от първия ден на новата седмица трябва здраво да заработи. И разбира се, да не противоречи много на шефа си. Друг е въпросът – възможно ли е сам да си си шеф. Но нека днес да помислим какво значи да си добър началник. Ще..

публикувано на 16.10.17 в 18:57

Любими предмети

Какво винаги носите със себе си е темата по която ще дискутираме тази вечер в „Денят на совите”. Сава Тончев ви очаква от 21 до полунощ.

публикувано на 15.10.17 в 19:27

Решенията и времето

Знаете ли, че решения не се вземат вечер, ако могат да изчакат утрото. Казват, че решенията искат време – все пак те са тези, които градят живота ни. Как времето променя решенията? – това ще е въпросът след 22 ч в „Денят на совите“ на 13 октомври...

публикувано на 13.10.17 в 16:46

Митове и таланти

За митовете и талантът ще си говорим тази вечер в "Денят на Совите".Толкова ли сме талантливи? е въпросът,който ще дискутираме .С.Тончев ви очаква от 21 до полунощ.

публикувано на 12.10.17 в 18:27

Носете си новите дрехи, момчета!

Стефан Цанев има стих с това заглавие, а в сряда вечер ви питаме: Споделяте ли максимата: „Яж, пий и си носи новите дрехи“. Казват, че е бохемски израз - фраза за хора, които живеят за мига, без да ги интересува утре. И вие ли мислите така или смятате, че..

публикувано на 11.10.17 в 17:36

Що е то здрав разум? И какво ни подсказва той?

Дори онова, което е отвъд разума, се нуждае от здрав разум? Дали здравият разум е самото логично мислене или пък натрупаните знания и опит – не се наемам категорично да твърдя. Всеки си има своите доводи, когато прави изводи и взема решение...

публикувано на 10.10.17 в 20:11