Искам да кажа

Some Details

"Искам да кажа" - вашите сигнали и благодарности по Радио Шумен

Защо електронните табла от градския транспорт в Русе често не работят, пита слушателят ни Иван Димитров. Отговорът от зам. кмета на общината Димитър Наков. Кога ще започне запълването на дупките след зимата по улиците и пътищата в региона? Какъв е..

публикувано на 19.03.18 в 09:32

Вашите сигнали очакваме в предаването "Искам да кажа" - 12 март

Защо електронните табла от градския транспорт в Русе не работят? Кога ще бъдат окастрени короните на дърветата по улица “Георги Сава Раковски” в Шумен? Това са само част от въпросите, които поставиха наши слушатели през изминалата седмица. Очакваме и..

публикувано на 12.03.18 в 09:26

„Искам да кажа“ – предаването за вашите сигнали!

Както всеки понеделник, така и на 26 февруари след новините в 11:00 ч. започва „Искам да кажа“ предаването, в което думата е ваша - за сигнали, позитивни мисли и разбира се добри примери! Ще имате час време, в което очаквам да ни се обадите и да..

публикувано на 26.02.18 в 09:00

Вашите сигнали в предаването "Искам да кажа" на 19 февруари

Собственици на четири имота от улица „Росица” в Исперих чакат близо 3 години отговор от Общината дали и евентуално, кога ще бъдат свързани към канализационната мрежа. Ще бъдат ли поставени допълнителни клетки за багаж в магазините на една от..

публикувано на 19.02.18 в 10:09

Вашите сигнали в предеването "Искам да кажа" на 5 февруари

Къде  в шуменския кв. „Тракия“ липсват  „джобове“ за контейнерите за смет? Има ли минисметище на ул. „Дедеагач“ между бл. 17 и бл. 15? Къде трябва да е пешеходната  пътека за стъпалата за паметника „Създатели на българската държава“ на  ул. „Съединение“?..

публикувано на 05.02.18 в 10:19

"Искам да кажа" - вашето предаване

„Искам да кажа” – предаването, в което ви очакваме веднага след новините в 11 часа. Звънете на телефоните в студиото на Радио Шумен, за да споделите всичко онова, което ви вълнува. А какво е то - дали добро или не чак дотам добро, предстои да чуем..

публикувано на 22.01.18 в 09:30
зима зимна обстановка път кола автомобил

Създаде ли ви проблеми снегът?

Създаде ли ви проблеми снегът? Къде и какви? В „Искам да кажа” ще имате възможност да подадете сигнали, свързани със зимната обстановка, а и да поставите въпроси, които ви вълнуват. Ще ви кажем какво сме свършили по задачите, които ни възложихте през..

публикувано на 15.01.18 в 09:20

Предаването "Искам да кажа" е с вашите сигнали и коментари

Предаването "Искам да кажа" ще започнем с отчет на проверените сигнали, които получихме през изминалата седмица. Ще припомним как мъж протестира сам пред община Шумен заради наложене пътна глоба заради обърнат наопаки знак, невидим за шофиращите. Ще чуем..

публикувано на 18.12.17 в 10:39

Искате да кажете за пътни проблеми

И днес ще започнем с отчет на проверените сигнали, които получихме миналия понеделник в предаването „Искам да кажа“. Очакваме и нови сигнали на добре познатите телефонни номера (054) 855 145 и (054) 855 155. През октомври и ноември работихме по..

публикувано на 11.12.17 в 10:07

България е много богата страна

Тази мисъл може и да стане емблема на предаването „Искам да кажа” днес, ако предизвика вашите коментари или поне размисли. Тя е на наш слушател от Канада, който има да каже и още много истини, които ние може и да не виждаме. Затова бъдете с нас..

публикувано на 04.12.17 в 10:25