Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

РАДИО ШУМЕН ЗА МИЗИЯ – кампанията продължава само в гр. Търговище до 21.00 ч. на 09.10.2014 г.

АКЦИЯТА «РАДИО ШУМЕН ЗА МИЗИЯ» ПРОДЪЛЖАВА САМО В ТЪРГОВИЩЕ ДО 21.00 ЧАСА НА 9 ОКТОМВРИ ВКЛЮЧИТЕЛНО.

Пунктът, в който се събират мебели и вещи за бита в Търговище  е на улица „Бенковски” №10 „а” - от 8 до 21 ч.. 

За повече информация можете да позвъните на 0899 78 11 37 – Атанаска Стоянова или на 0896 31 95 97 - Пламена Кисьова.

Радио Шумен за Мизия! Ние бяхме там и видяхме – Мизия има нужда от нашата подкрепа! Бъдете човеци и да помогнем заедно на Мизия!

Екипът на Радио Шумен благодари на всички, които се включиха в благотворителната кампания  «РАДИО ШУМЕН ЗА МИЗИЯ».




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Специален уред за специални деца

Отворена бе дарителската кутия от традиционната мартенска изложба базар във фоайето на Радио Шумен.  552 лв. 80 ст. са събрани от продажбата на мартеници, пана и украси, изработени от учениците, родителите и екипа на Центъра за специална образователна подкрепа в Шумен.  Парите ще бъдат използвани за закупуване на уред за раздвижване на раменната..

публикувано на 06.03.24 в 10:13

Арт пътешественици в Радио Шумен

"Арт пътешественици" се нарича изложба с творби на 28 възпитаници на арт школата към ЦПЛР-ОДК "Анастас Стоянов" в Шумен. Тя ще бъде открита на 19 януари от 17:30 часа в арт пространството на втория етаж на Радио Шумен. Експозицията представя рисунки, които са обединени около темата за пътешествията и откриването на света за младите хора. През..

публикувано на 17.01.24 в 14:01

1220 лева за специални деца

1220 лева и 50 стотинки е сумата, събрана от благотворителния коледен базар в Радио Шумен. На него бяха експонирани ръчно изработени красиви предмети за празничната украса на домовете. Те бяха направени от възпитаниците и екипа на Центъра за специална образователна подкрепа в Шумен. Днес кутията с дарения бе отворена и парите бяха връчени на директора..

публикувано на 03.01.24 в 12:20

Коледен базар в Радио Шумен

Радио Шумен ще отвори врати за традиционния коледен базар на учениците от Центъра за специална образователна подкрепа в Шумен. Както всяка година в него ще бъдат показани ръчно изработени и декорирани коледни сувенири, малки подаръчета и празнична украса от природни материали.  В направата са участвали както децата, така и техните родители и..

публикувано на 04.12.23 в 15:46

Великите майстори през детските очи

Отново е време за майската изложба на младите таланти от Арт школата към ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“ Шумен. Тази пролет тя е озаглавена „Изкуството на големите художници през погледа на децата“ и включва 36 рисунки. Всички те са интерпретации на емблематични картини от историята на изкуството на художници като Леонардо да Винчи,..

публикувано на 25.05.23 в 10:52

Баба Марта идва в Радио Шумен

Изложба базар на мартенички, изработени от сръчните ръце на възпитаниците и преподавателите в Центъра за специална образователна подкрепа - Шумен , ще бъде открита в Радио Шумен. Децата, техните семейства и целият колектив на центъра са направили още пана и сувенири, свързани с Баба Марта и идването на пролетта. Всичко, изработено от..

публикувано на 15.02.23 в 16:15

Каним Ви на концерт! Радио Шумен става на 50 години!

Елате да отпразнуваме заедно юбилея! Ще Ви подарим танците на шуменските мажоретки и на формацията „Емоушън“ , изпълненията на класическото трио „ Апасионато“ и на най-малките звезди на детския хор „Бодра песен“ . На сцената за Вас ще излязат Асен Масларски с „Оттука започва България“, вокалният квартет „ Абагар“ с..

публикувано на 24.01.23 в 14:12