Горя кола в Шумен

Кола се запали в ранния следобед днес в района на магазина BILLA до кооперативния пазар. Това видя репортер на Радио Шумен. По непотвърдена информация причината за пожара е късо съединение.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Отлагат съботна акция

За средата на март се отлага планираната доброволческа акция за почистване на градския стадион във Велики Преслав. Това съобщиха организаторите. Причината е в очакваните валежи. Акцията е част от местната кампания „Аз изчистих това”. През изминалите два уикенда младежи подкастриха черниците и оформиха виражите на стадиона. През седмицата работници..

публикувано на 22.02.19 в 16:54
Шумен , административен съд

Община Велики Преслав с жалба

Шуменският Административен съд образува дело по жалба на Община Велики Преслав срещу решение за налагане на финансова корекция по проекта за създаване на Център за обществена подкрепа и Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства. Контролният орган е установил допусната нередност от страна на бенефициента Община Велики Преслав,..

публикувано на 22.02.19 в 15:53

Читалище с нов облик

Завършва санирането на народното читалище „Развитие“ във Велики Преслав. Строителните работи започнаха през септември с подмяна на дограмата и монтаж на топлоизолацията над сцената. Ремонтът се прави с повече от 350 000 лв., отпуснати от Програмата за развитие на селските райони. Идеята на Община Велики Преслав е ремонтите в читалището да продължат..

публикувано на 22.02.19 в 15:10

Снегорини в готовност

Четирите снегорина на РТК са готови при нужда веднага да излязат по шуменските улици при усложнена пътна обстановка. Това каза за Радио Шумен Атанас Кулев, управител на дружеството, което поддържа южната част на града. През почивните дни ще има и дежурни, които да разчистват и обработват със сол пешеходните пътеки и автобусните спирки. Общинското..

публикувано на 22.02.19 в 14:52

Пияна зад волана

21-годишна жена от Каспичан е заловена да шофира пияна в Шумен малко преди 4 ч. тази сутрин. Водачката управлявала „Мерцедес“ с варненска регистрация. По булевард „Симеон Велики“ не спряла на подаден от екип на „Пътна полиция“ сигнал със стоп палка и продължила движението си. Колата ѝ била спряна на улица „Цар Освободител“. Тестът с дрегер на..

публикувано на 22.02.19 в 13:35
Архив

Незаконна сеч на Шуменското плато

Неизвестен е изсякъл 30 широколистни дървета в района на природния парк „Шуменско плато“. За това информират от Областната дирекция на МВР. Сигналът е подаден вчера от горски надзирател. Отсечените дървета са от видовете бук, плен и габър. Към момента точното количество на отнетата без позволително дървесина не е установено. Образувано е..

публикувано на 22.02.19 в 13:04

Дърва за клуба по бокс

Североизточното държавно предприятие дари 10 кубика дърва за огрев на спортния клуб по бокс „Шумен груп“. Залата се отоплява с печка на твърдо гориво. В началото на сезона клубът закупил със собствени средства дърва, но те се оказали недостатъчни. В залата тренират 25 деца, заради които треньорите искат да се поддържа по-висока температура...

публикувано на 22.02.19 в 12:49