Programi i ditës

Në edicionin e sotëm të programit së pari ju informojmë për ndryshimet në politikën e Gazpromit ndaj Bullgarisë. Në vazhdim ju sjellim lajmet e fundit ballkanike, kurse në fund ju takojmë me saksofonistin e njohur bullgar Hristo Goleminov.


Audioja e programit të ditës mund të dëgjohet brenda një jave pas publikimit. Ata që dëshirojnë të dëgjojnë programet e ditës gjatë tre muajve të fundit, mund të bëjnë kërkesa në këtë e-mail:digitalbroadcasting@bnr.bg

print Printo
Më shumë nga rubrika

Programi i ditës

Në edicionin e sotëm të programit së pari e ndalim vëmendjen tuaj te takimi i nivelit të lartë i NATO-s në Bruksel dhe vendimet që u morën atje. Në vazhdim ju sjellim lajmet e fundit ballkanike, kurse temën e fundit ia kushtojmë klubit të..

botuar më 17-05-29 2.10.MD

Programi i ditës

Në programin e sotëm më parë ju tregojmë për marshimin tradicional Kozlloduj – Okollçica , i cili zhvillohet çdo vit nga 27 maj deri më 2 qershor, në shenjë nderi përpara heroizmit të revolucionarit bullgar Hristo Botev dhe luftëtarëve të..

botuar më 17-05-28 8.15.PD

Programi i ditës

Në edicionin e sotëm të programit së pari ju propozojmë të bëjmë një shëtitje të këndshme në fshatin Marica , ku ndodhet kisha “Shën Nikolla” – një vend i shenjtë për çdo një bullgar . Në vazhdim ju tregojmë për festivalin “Javët Muzikore të..

botuar më 17-05-27 8.45.PD