Днес

Some Details

С програма „Днес“ в следобеда на 20 декември

Каква бе 2019 г. през погледа на шуменския областен управител проф. Стефан Желев?  Какви инвестиции в болниците в Шумен и Силистра ще подобрят работата на медиците и престоя на пациентите? Как декемврийските празници вдъхновиха малките творци в Шумен?..

публикувано на 20.12.19 в 12:57

"Златните момичета" преди спектакъла в Шумен

Спестяваме ли, когато не правим застраховка на домовете си? Около каква кауза се обединиха учениците и учителите от търговищкото училище „Никола Маринов“? Какво споделиха българските „златни момичета“ преди спектакъла си в Шумен? Това са акцентите..

публикувано на 17.12.19 в 17:20

С програма „Днес“ в следобеда на 17 декември

Какви са приоритетите на шуменската администрация за 2020 г.? Говори кметът Любомир Христов. Каква кауза ще подкрепи благотворителният базар във II Основно училище „Д-р Петър Берон“ - Шумен? Какво си спестяваме когато не си правим застраховки? Какви..

публикувано на 17.12.19 в 12:19

Сесия, хранителни помощи и изкуство в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в понеделник можете да проследите: - Още данни за убийството, станало в събота в Шумен изнасят ст. комисар Ялчън Расим и окр. прокурор Маргарита Георгиева. Стоян Стоянов следи темата; - Общинска сесия се състои в Русе. 33..

публикувано на 16.12.19 в 11:23

Сесия, оперативни програми и детски празници в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в петък, 13 декември, можете да проследите: - Как на общинска сесия в Търговище бе обсъдена план-сметката за разходи за хигиенизиране и чистота ще чуем от кореспондента на БНР Евтим Петков ; - Какво е изпълнението..

публикувано на 13.12.19 в 11:36

Проблемите и темите в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен във вторник от 13 до 17 часа  можете да проследите: - Има ли кланици, които да работят с животни от породата източнобалканска свиня търси Миглена Стоянова в разговор с доктор А. Борисова от БАБХ; - Три години след..

публикувано на 10.12.19 в 10:13

Колко двойки подпомогна шуменският фонд „Ин витро“?

Къде има безплатни прегледи за туберкулоза? Колко двойки подпомогна през първата си година шуменският фонд „Ин витро“? Как може да се ограничи недекларираната заетост в България? И още: къде се открива изложба? Кой е написал нова книга? Къде има..

публикувано на 09.12.19 в 10:55
В Белгия един от сюжетите върху монетите евро отбелязва годишнина от битката край Ватерло

Кои са шуменските дарители за 2019?

Кои са добрите практики за работа с деца, жертви на насилие? Къде ще бъдат временно преместени малчуганите от Детска градина „Червената шапчица“ в Търговище? Кои са шуменските дарители за 2019-та? Репортажи, коментари, актуална информация..

публикувано на 04.12.19 в 16:29

Източнобалканската свиня, рокадата във ВиК Шумен и празникът на артилеристите - акценти в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен можете да проследите: - Застрашена ли е аборигенната порода източнобалканска свиня коментира Радостина Донева, председател на Асоциацията за развъждане и съхранение на източнобалканската свиня в интервю на Миглена Стоянова;..

публикувано на 04.12.19 в 11:00

Социален диалог, футбол, благотворителност и коледна украса в програма "Днес"

В програма "Днес" на радио Шумен в първия работен ден от седмицата от 13 до 17 часа може да проследите: - Как премина поредният протест с   искане за справедливи пенсии в Шумен, който се състоя днес пред областната управа следи Людмила Борисова; - Ще..

публикувано на 02.12.19 в 11:28
Подкасти от БНР