Programi i ditës

COVID-19 - Hyrje dhe qëndrim në Bullgari

Hyrje në Bullgari në kushtet e Covid-19

Në lidhje me udhëtimet deri në Bullgari për festat e fundvitit Ministria e Shëndetësisë kujton se qytetarët që vijnë nga zonat “ Jeshile ”, “ Portokalli ” dhe “ E Kuqe ” mund të hyjnë në vend duke paraqitur: - Certifikata digjitale e Covid..

botuar më 21-12-20 6.14.MD

U aktualizua lista e vendeve sipas zonave të ngjyrave për Covid-19

Me urdhër të Ministrit të Shëndetësisë, nga data 20 dhjetor, në listën e vendeve sipas situatës epidemike për Covid-19 në zonën e portokalltë përfshihen Spanja, Malta, Suedia, Serbia, Mali i Zi dhe Ukraina. Franca, Jordania, Grenlanda dhe Ishujt..

botuar më 21-12-17 4.09.MD

Nuk do të kërkohet test PCR nga ata që hyjnë në Bullgari me një certifikatë jeshile

Nga 1 dhjetori janë në fuqi rregulla të reja për hyrjen në Bullgari . Tashmë nuk do të kërkohet test PCR për turistët që vijnë nga “zona e kuqe”, por kanë certifikatë jeshile. Nuk do të kërkohet test PCR edhe nga shtetasit e vendeve me një..

rinovuar më 21-12-01 3.23.MD

Kërkesa për test PCR të të vaksinuarve shqetëson biznesin

Hotelierët dhe pronarët e restoranteve nga Sandanski,Bullgari Jugperëndimore, do të protestojnë nëse nuk anulohet vendimi i Ministrisë së Shëndetësisë për testin e detyrueshëm PCR për hyrjen në Bullgari nga Greqia. Shoqata lokale e biznesit të..

botuar më 21-11-26 3.10.MD

14 vende evropiane janë në listën e vendeve në zonën e kuqe

Nga e marta, më 23 nëntor, në listën e vendeve në zonën e kuqe janë Gjermania, Austria, Holanda, Irlanda, Çekia, Belgjika, Hungaria, Danimarka, Islanda, Greqia, Lihtenshtajni, Andorra, Polonia dhe Zvicra. Moldavia kalon nga zona e kuqe në..

botuar më 21-11-19 6.14.MD

Kroacia, Sllovakia, Ukraina dhe Moldavia hyjnë në zonën e kuqe

Nga e shtuna, më 30 tetor, Kroacia, Sllovakia, Ukraina dhe Moldavia janë në listën e vendeve në zonën e kuqe, sipas procedurës për hyrje në Bullgari. India, Kolumbia, Argjentina e të tjera kalojnë nga e zona e kuqe në atë me ngjyrë portokalli...

botuar më 21-10-26 7.26.MD

Bullgaria përditëson listën e vendeve sipas zonave të ngjyrave

Që nga e diela 10 tetor, qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore që vijnë nga një shtet anëtar i BE-së, Zona Ekonomike Evropiane, Zvicra dhe nga Mbretëria e Bashkuar, e cila është në “zonën e kuqe”, pranohen në..

botuar më 21-10-08 7.33.MD

Lista e vendeve sipas zonave të ngjyrave për hyrjen në Bullgari po aktualizohet

Që nga e mërkura, 29 shtator, Suedia përfshihet në listën e vendeve në zonën e gjelbër. Polonia, Sllovakia, Hungaria, Finlanda, Vatikani, Republika Çeke, Luksemburgu, Rumania, Danimarka, Italia, Spanja dhe Malta po mbeten në zonën e gjelbër...

botuar më 21-09-28 3.46.MD

Ndryshime në listën e vendeve sipas zonave të ngjyrave për Covid-19 për hyrje në Bullgari

Që nga e mërkura, 1 shtatori, studentët e huaj nga vendet që bien në zonën e kuqe dhe që kanë një vizë të tipit "D" mund të hyjnë dhe të qëndrojnë në Bullgari për qëllime studimore për një periudhë afatgjatë. Këtë e urdhëroi Ministri i Shëndetësisë..

botuar më 21-08-27 8.00.MD

Malta dhe Monakoja dalin nga zona e kuqe, po hyn Izraeli

Që nga e mërkura, 18 gushti, Malta, Monakoja dhe Andorra do të dalin nga zona e kuqe dhe do të përfshihen në listën e vendeve në zonën me ngjyrë portokalli. Kjo do të bëhet me një ndryshim në listën e vendeve, të grupuara në zonat me ngjyra, sipas të..

botuar më 21-08-13 7.54.MD