Programi i ditës

COVID-19 - Hyrje dhe qëndrim në Bullgari

Ndryshon lista e vendeve sipas zonave të ngjyrave për Covid-19

Nga e mërkura, 4 gusht, Holanda, Tunizia dhe Kuvajti do të dalin nga zona e kuqe dhe do të përfshihen në listën e vendeve në zonën portokalli. Kjo bëhet me një ndryshim në listën e vendeve sipas ngjyrave të zonave, sipas të cilit përcaktohet rendi..

rinovuar më 21-08-04 10.01.PD

Ndryshime në rregullat për hyrje në Bullgari për shkak të pandemisë

Nga 29 korriku hyrja në Bullgari e atyre që mbërrijnë nga vendet në zonën e kuqe të pandemisë do të bëhet pas paraqitjes së një certifikate vaksinimi ose të kalimit të koronavirusit, dhe të një testi negativ PCR të bërë deri në 72 orë para udhëtimit...

botuar më 21-07-29 9.54.PD

Rregulla të reja për hyrje në Bullgari nga vendet në zonën e kuqe

Nga e enjtja, 29 korrik, shtetasit bullgarë, personat me qëndrim të përhershëm ose afatgjatë në Bullgari dhe familjet e tyre, shtetasit e BE-së dhe Zonës Ekonomike Evropiane, punëtorët sezonalë dhe të huajit që duan të marrin dekret për shtetësi..

botuar më 21-07-27 7.28.MD

Bullgaria nuk do të pranojë të huaj që vijnë nga Malta, Andorra dhe Gjeorgjia

Që nga 26 korriku, Bullgaria po mbyll kufijtë e saj për të huajt nga Malta, Andorra dhe Gjeorgjia për shkak të përkeqësimit të situatës së epidemisë në të tri vendet. Kufizimi tani zbatohet për Mbretërinë e Bashkuar, Spanjën, Qipron dhe Kuvajtin...

botuar më 21-07-26 9.46.PD

Bullgaria shtrëngoi masat kufitare për Covid-19

Që nga 19 korriku Bullgaria forcon masat kufitare kundër Covid-19. Në zonën e kuqe përfshihen 3 vende të reja evropiane - Qiproja, Britania e Madhe dhe Spanja, si dhe Kuvajti dhe Fixhi. Kufizimi për fëmijët që vijnë nga atje do të zbatohet deri në..

botuar më 21-07-19 10.05.PD

Bullgaria vendosi Britaninë e Madhe, Spanjën dhe Qipron në zonën "e kuqe" për Covid-19

Fëmijët deri në 12 vjeç, të ardhur nga zona e gjelbër dhe nga ajo me ngjyrë portokalli, lejohen në territorin e Bullgarisë pa paraqitur dokumente për Covid-19. Kjo u urdhërua nga Ministri i Shëndetësisë Stojço Kacarov me një urdhër, i cili hyn në fuqi..

botuar më 21-07-16 3.23.MD

Nga 1 korriku mënyra e hyrjes në Bullgari do të ndryshojë

Nga 1 korriku Bullgaria do të lejojë që në vend të hyjnë qytetarët e vendeve të tjera sipas shpërndarjes së shteteve në zonat e kuqe, portokalli dhe jeshile. Kjo u njoftua nga Ministri i përkohshëm i Shëndetësisë Stojço Kacarov i cili në pikën..

botuar më 21-06-30 6.14.MD

Hiqet kërkesa për PCR për fëmijët që hyjnë në Bullgari

Nga nesër, 19 maj, për fëmijët deri në 5 vjeç të cilët janë shtetas bullgarë, shtetas të vendeve anëtare të BE-së, vendeve të Shengenit, Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut, Unionit Australian, Kanadasë, SHBA-së, Japonisë, Zelandës së Re,..

botuar më 21-05-18 4.55.MD

Që nga 1 maji janë në fuqi rregulla të reja për hyrje në Bullgari

Nga 1 maji ndalohet përkohësisht hyrja në Bullgari e personave që vijnë nga India, Bangladeshi, Brazili dhe vendet dhe territoret në Afrikë. Përjashtim bëjnë shtetasit bullgarë dhe personat me statusin e qëndrimit të përhershëm, afatgjatë ose të..

botuar më 21-04-29 7.59.MD

Informacion i azhurnuar për udhëtarët për në Bullgari në kushtet e Covid-19

Që nga 29 janari deri më 30 prill 2021 të gjithë personat që hyjnë në Bullgari duhet të prezantojnë PCR test negativ për Covid-19 të bërë jo më vonë se 72 orë para mbërritjes, bëri të ditur “Policia Kufitare”. Do të ketë përjashtim vetëm..

rinovuar më 21-01-29 6.21.MD