Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

BNR mori vlerësim të lartë për mënyrën e informimit lidhur me Covid-19

Foto: BNR

Në një raport monitorimi të prezantuar të martën (13 maj) Këshilli për Mediat Elektronike i dha një vlerësim të lartë Radios Kombëtare Bullgare për mënyrën, në të cilën ajo ofronte informacionet për krizën e koronavirusit. 

Përfundimi i bërë nga institucioni rregullator është se gazetaria tradicionale e ka mposhtur “sensacionin”, kurse media publike e ka ripohuar imazhin e vet të një burimi të besueshëm të informacionit. 


Më shumë nga rubrika

Filip Dimitrov - Ish-Kryeministër i Bullgarisë

Super-prokurori është i paligjshëm, vendosi Gjykata Kushtetuese

Gjykata Kushtetuese shpalli se dispozitat me të cilat u krijua figura e prokurorit që heton kryeprokurorin janë në kundërshtim me ligjin themelor. Kështu, ideja e parlamentit të mëparshëm për të krijuar një mbikëqyrës mbi kryeprokurorin u bë e..

botuar më 21-05-11 1.06.MD

Paralajmërim për një valë të re të Covid-19

Brenda 3 muajve fëmijët nën moshën 16 vjeç në vend do të jenë gjithashtu në gjendje të imunizohen, tha para bTV kryeinspektori shëndetësor shtetëror Doc. Angell Kunçev. Ai e arsyetoi pohimin duke thënë se vaksina për të miturit mbi moshën 12 vjeç..

botuar më 21-05-11 11.16.PD

Bullgaria përkrah strategjinë “NATO-2030”

Ndërtimi i një shtylle të besueshme evropiane të sigurisë dhe mbrojtjes duhet të jetë në përputhje me zhvillimin e NATO-s, tha Presidenti Rumen Radev në një konferencë me video të samitit B-9. Vendet e Evropës Lindore shkëmbyen mendime dhe qëndrime të..

botuar më 21-05-11 9.09.PD