Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Lëvizja në pikën kufitare Kullata -Promahon është e tensionuar

Foto: BGNES

Për shkak të rumunëve të shumtë që udhëtojnë për në Greqi trafiku në Kullata -Promahon prapë është i ngarkuar. Vazhdon kontrollimi i forcuar i të gjithë udhëtarëve përmes pikës së vetme për kalimin e turistëve. Kërkesa për test PCR negativ bërë jo më shumë se sa 72 orë para kalimit nuk është pengës për ata që dëshirojnë të pushojnë në Greqi. Rezultati prezantohet në gjuhën angleze.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 238

“Ndihma urgjente” ndodhet para kolapsit Mjekët urgjentë janë shumë vështirësuar në provat e tyre që t’u përgjigjen qindra sinjaleve, pasi çdo ditë numri i të infektuarve me Covid-19 rritet, tha për Televizionin Kombëtar Bullgar /BNT/ Katja..

botuar më 20-10-31 5.40.MD
Radosvet Radev

Ekonomia nuk do të përballojë një mbyllje të dytë

Turizmi, transporti, pronarët e restoranteve dhe kultura janë sektorët më të prekur nga kriza e koronavirusit, njoftoi para televizionit bTV Radosvet Radev, kryetar i Dhomës Ekonomike Bullgare. Ai u mbështet te statistika kombëtare, sipas së cilës..

botuar më 20-10-31 4.47.MD
Katja Sungarska

“Ndihma urgjente” ndodhet para kolapsit

Mjekët urgjentë janë shumë vështirësuar në provat e tyre që t’u përgjigjen qindra sinjaleve, pasi çdo ditë numri i të infektuarve me Covid-19 rritet, tha për Televizionin Kombëtar Bullgar /BNT/ Katja Sungarska, zëdhënëse e “Ndihmës Urgjente”...

botuar më 20-10-31 2.40.MD