Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Masat kundërepidemike do të dështojnë ngjarje të rëndësishme ekonomike

Foto: bia-bg.com

Dhoma Industriale Bullgare i ka kërkuar Ministrit të Shëndetësisë Kostadin Angellov të rishikojë masat e reja kufizuese kundër Covid-19, të cilat hyjnë në fuqi më 29.10. Në një letër drejtuar ministrit, organizata paralajmëron se me kufizimin deri më 30 veta në ngjarje ndalohet aktiviteti i qendrave konferente dhe të ekspozitës. Për shembull, një numër ekspozitash tradicionale të planifikuara midis 4 dhe 7 nëntorit nuk do të mbahen për shkak të rregulloreve të reja, megjithëse janë investuar shumë mjete për zhvillimin e tyre dhe kjo do të çojë në pasoja ekonomike "kolosale", paralajmëron Dhoma.


Më shumë nga rubrika

Сovid-19 në Bullgari: Dita e 273

Kryeministri Bojko Borisov kontrolloi gatishmërinë për furnizimin e vaksinave kundër Covid-19 “Ne u përgatitëm shpejt dhe nëse vaksina kundër Covid-19 erdhi, vaksinimi organizohet vetëm sipas dëshirës dhe falas, me vaksina të aprovuara nga..

botuar më 20-12-05 5.44.MD
Radko Vllajkov

Radko Vllajkov: Problemet e pakicës bullgare në Serbi po zgjidhen

Gjatë katër viteve të fundit dialogu politik midis Bullgarisë dhe Serbisë është ndoshta më intensivi dhe më produktivi në historinë e marrëdhënieve dypalëshe. Gjatë kësaj periudhe edhe shkëmbimi tregtar midis të dy vendeve u dyfishua. Këtë e tha para..

botuar më 20-12-05 5.29.MD

Kryeministri Bojko Borisov kontrolloi gatishmërinë për furnizimin e vaksinave kundër Covid-19

“Ne u përgatitëm shpejt dhe nëse vaksina kundër Covid-19 erdhi, vaksinimi organizohet vetëm sipas dëshirës dhe falas, me vaksina të aprovuara nga Komisioni Evropian dhe me garanci nga Agjencia Evropiane e Barnave." Këtë e tha Kryeministri Bojko..

botuar më 20-12-05 4.56.MD