Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 9 qershor 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 9 qershor 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj në rubrikën “Turizëm” do t’ju ofrojmë informacion për garën vjetore të biçikletave malore "Bajkanxhii 2023", e cila sivjet përkon me hapjen e parkut të ri të qytetit në Aprillci.

Në rubrikën tonë “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën "Klisheja" në interpretim të grupit “Ostava”.

Ju urojmë minuta të këndshme!


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 4 tetor 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj në rubrikën “Histori” në prag të zgjedhjeve për pushtet vendor në Bullgari më 29 tetor, do t’ju flasim për hapat e parë drejt vetëqeverisjes lokale në vendin tonë...

botuar më 23-10-04 3.00.MD

Programi i ditës – 3 tetor 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 03 tetor 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Më pas, do t’ju informojmë për takimet e arinjve me popullsinë vendase në vendin tonë që kohët e fundit janë gjithnjë e më të shpeshta...

botuar më 23-10-03 3.00.MD

Bullgaria sot – 2 tetor 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do tju njohim me një nga zonat ujore më të rëndësishme në Kontinentin e Vjetër – Rezervati “Srebërna”. Në minutat për muzikë do t’ju prezantojmë me Valerija Stojanova dhe këngën e saj të..

botuar më 23-10-02 3.00.MD