Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 14 shtator 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës.

Pas kësaj do t’ju flasim për festën e krishtere të Lartësimit të Kryqit të Nderuar të Jezu Krishtit, e cila bie gjithnjë më 14 shtator.

Në minutat për muzikë do të keni mundësi të dëgjoni Këngën e 27-të nga projekti “Artistët këngëtarë”.

Ju urojmë minuta të këndshme!

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 8 dhjetor 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do të bëjmë një shëtitje në qytetit malor Berkovica. Në minutat për muzikë do t’ju informojmë për kompakt diskun e ri “Zërat bullgarë të operës”. Ky është një..

botuar më 23-12-08 3.00.MD

Bullgaria sot – 7 dhjetor 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën Shoqëri do të flasim në lidhje me fëmijët bullgarë, prindërit e të cilëve punojnë jashtë vendit. Në rubrikën tonë të përditshme Kënga e ditës do të dëgjoni këngën "Të dashuroj" të..

botuar më 23-12-07 3.00.MD

Bullgaria sot – 6 dhjetor 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 6 dhjetor 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Historia” do t’u tregojmë për festat e Shën Varvarës, Shën Savës dhe Shën Nikollës...

botuar më 23-12-06 3.00.MD