Борислав Сандов

Борислав Сандов: Северозападът може да бъде един от прекрасните райони на България

Гласувах за смисъла на утрешния ден, за това България да бъде от позитивната страна на бъдещото развитие, а именно по-дълбока интеграция, по-добро развитие за регионите в България и зелената трансформация да бъде реална част, която носи благоденствие,..

публикувано на 02.10.22 в 20:10

Вотът на Милен Милчев е за морала в политиката

"В българската политика има огромно изобилие на лицемерие и огромен дефицит на морал. Гласувах за морала в политиката. Тези два фактора са основната причина за кризата, в която се намираме - било то политическа, икономическа, ако щете международната..

публикувано на 02.10.22 в 20:05

Валери Сираков: Единствената партия, която не е лъгала избирателите си, е Възраждане

"Гласувах за бъдещето на България. Гласувах чуждата война да не дойде при нас, нашите деца да не станат жертва на тази война. Доверието е загубено, защото това, което се говори преди избори, не се прави след изборите. Единствената партия, която досега..

публикувано на 02.10.22 в 20:05

Ирена Димова избира бъдещето на Северозападна България

Гласът на Ирена Димова, областниен координатор на ГЕРБ и водач на листата на ГЕРБ-СДС Монтана, е за развитието на Северозападна България и за оставането на младите хора в региона.  "Да се спрат лъжите, да се спре хаоса, всичко това, до което стигна..

публикувано на 02.10.22 в 20:05

Петьо Цеков, ВМРО-Видин: С каквото се захванем, винаги го постигаме

Гласувах за една по-добра България, за истинската България, за моите деца, за моите родители, това каза водачът на листата на ВМРО за Видински многомандатен избирателен район Петьо Цеков. "Много неща можем да променим към по-добро. Това зависи от..

публикувано на 02.10.22 в 20:05

Филип Борисов, "Български възход": От тези избори зависи съдбата на децата

"Бъдещето на нашите деца и на нашата родина. Искам моите две деца да останат в този край, тук да работят, тук сме родени и тук искаме да останем. Би трябвало да има правителство. Всички индикации, че дори големите партии са склонни на компромис, на..

публикувано на 02.10.22 в 20:05

Любен Иванов: Нова България без корупция, а с честни и почтени институции

Бившият областен управител на Видин Любен Иванов упражни правото си на глас. "За нова България гласувах, за България без корупция, за България с честни, силни и почтени институции. Гласувах за разделение на властите, за ефективна прокуратура, за..

публикувано на 02.10.22 в 20:05

Росица Кирова: Гласувам за подредбата на този хаос, в който се намираме

"Гласувах за нормалност и предвидимост, за стабилност в държавата. Гласувах за премахване на разделителните линии в българското общество. За обединение, защото ситуацията в света, в Европа и в България изисква да работим единно, да правим нещата..

публикувано на 02.10.22 в 20:05

ГЕРБ печели предсрочния вот, ПП са втори. 7+1 партии в парламента

България гласува и избра 7 сигурни партии и една на кантар в бъдещото 48-мо Народно събрание. Това сочат екзитпол резултатите на социологическа агенция "Галъп интернешънъл болкан", с която Българското национално радио си партнира за тези предсрочни..

публикувано на 02.10.22 в 20:00

Българите в Румъния предпочитат да се сформира правителство

Българи са гласували в Посолството в Букурещ заради полет на самолетна компания, отклонен заради бурята в София. Млада двойка от Русе е пропътувала разстоянието от българския до румънския град, за да упражни правото си на вот. Причината - един от тях..

публикувано на 02.10.22 в 18:00