Варненските деца ще бъдат лекувани с апаратура, дарена от "Българската Коледа"

През отиващата си година детската клиника в университетската болница "Света Марина" във Варна получи от инициативата "Българската Коледа" апаратура за обдишване, която е особено важна за лечението на децата.  През годините болницата и детската клиника в..

публикувано на 28.12.16 в 12:18

Дамян, диагностициран с "аутизъм", разчита на "Българската Коледа" за да продължи заниманията си с логопед

Седемгодишният Дамян Димитров от Габрово е с диагноза "аутизъм". Детето е родено нормално, след доносена бременност и нищо в развитието му не e подсказвало, че е различен. Сривът настъпил след като навършил 3 години. Момченцето станало меланхолично,..

публикувано на 27.12.16 в 15:44

Бургаската болница получи ценна апаратура за лечение на най-малките

За четвърти пореден път отделението по неонатология в болницата в Бургас получи скъпа апаратура като дарение от кампанията „Българската Коледа“. С новата техника в отделението ще се подобри диагностиката и лечението на новородени бебета, които изискват..

публикувано на 27.12.16 в 10:00

Емануел Спасов от София - едно от децата на "Българската Коледа"

Емануел Спасов от София е едно от децата, които гледат с надежда към благотворителната инициатива "Българската Коледа". Кандидатства за първи път за периода 2015/2016 година. Родителите на Емануел използват средствата за неговата рехабилитация  в..

публикувано на 26.12.16 в 15:21

"Българската Коледа“ помага за рехабилитацията на Валя от Пловдив

Валентина Купенова от Пловдив е на 12 години. Мечтае да стане фотограф и да снима пейзажи. Обича да слуша музика, да чете любимите си книги и иска да бъде здрава като другите деца в училище. От години Валя упорито се бори с детската церебрална..

публикувано на 24.12.16 в 14:48

Юлиян Радославов от с. Български извор е едно от многото деца, подпомогнати от "Българската Коледа"

Юлиян Радославов от село Български извор, община Тетевен, е едно от многото деца, подпомогнати със средства от "Българската Коледа". Момчето страда от детска церебрална парализа. Претърпял е няколко операции. Юлиян вече е на 12 години. Ученик е в..

публикувано на 23.12.16 в 16:04

"Българската Коледа" помага на Марио от Сливен

Всичко започва на 4 ноември 2004 г. Малкият Марио е пометен от автомобил на пешеходна пътека на един от най-натоварените булеварди в Сливен. Страшната сцена се разиграва пред очите на майка му. След 20 дни кома и пълна парализа на крайниците..

публикувано на 14.12.16 в 15:47

"Българската Коледа" вече няколко години помага на Кремена Митева

"Българската Коледа" вече четири години помага на Кремена Митева . Тя е на 19 години, но когато е била на 5 месеца ѝ е била поставена диагнозата детска церебрална парализа. Кремена е завършила общообразователно училище - със социални дейности. Мечтае да..

публикувано на 08.12.16 в 14:28