"Оттука започва денят" за успешен и усмихнат старт на 19 юни

Цветя
Снимка: Радио Варна

Вторник сутрин с актуални теми, музика за събуждане и усмивки в ефира на радио Шумен ще ви приветстваме – Невена Николова и музикалния редактор Данаил Денчев. За добър старт на деня е нужна добра компания, точно такава ще ви предложим ние във времето от 6 до 10 часа. Как се справиха шуменските зрелостници на матурите тази година, кои са най-честите допуснати грешки, обобщение и коментар на резултатите ще чуете в „Оттука започва денят“. С какво и как вече години наред специалистите от Здравно-консултативния център за майчино и детско здраве в Шумен помагат на бременните и родилките? Отговорът –също в предаването. Започнете деня си с радио Шумен!


ВИЖТЕ ОЩЕ

Фестивали, събори, състезания

На селски празници и спортни състезания ще ви поканим в съботното издание на „Оттука започва денят“. Традиционният фестивал на динята в Салманово и първият събор „Бабината питка“ в Белокопитово, както и отложеният Лудогорски маратон ще бъдат акценти от 7 до 10 сутринта на 24-ти август. Розалина Райчева и Мина Денева ви каним да бмъдем заедно,..

публикувано на 23.08.19 в 11:40

Приятно утро с Радио Шумен и на 23 август

   Петък, предстоящи почивни дни, слънце и предаването ,,Оттука започва денят“. Толкова много приятни неща събрани на вълните на Радио Шумен! Каним ви да посрещнете новия ден от 7 до 10 часа с много музика от ефира. Актуалната информация и поканите за различни събития ще са също за вас. В студио едно ще е екипът: водещ - Жулиета Герова,..

публикувано на 22.08.19 в 13:53

Бъдете тази нощ с предаването ,,По първи петли"

  Какво печелим и какво губим, когато изразяваме искрено чувствата си? Това е темата, с която ви каним на ефирен диалог в предаването ,,По първи петли“ на програма ,,Хоризонт“ тази нощ! То ще се излъчи този петък от 4 до 6 часа от студио едно на Радио Шумен. С вас ще бъде екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор..

публикувано на 22.08.19 в 13:14

Борбата с африканската чума по свинете - във фокуса на програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в четвъртък можете да проследите: - Дават ли резултат предприетите от Държавно горско стопанство „Върбица“ мерки за ограничаване на африканскската чума по свинете в района на местността „Елешница“? Това ще дискутират на на епизоотична комисия в Шумен. Каква е ситуацията в Русе и Разград? По темата работят Росица..

публикувано на 22.08.19 в 09:58

Четвъртък сутрин в "Оттука започва денят"

Survivor по шуменската улица „Люботрън“ ще ви предложим в утрото на 22 август. И ако това преживяване за всички нас ще трае само минути, то за живеещите там, изпитанието да въвриш и да шофираш по улицата продължава вече години наред. Още по темата ще чуете в „Оттука започва денят“ в четвъртък сутрин. И от предизвикателствата на „Люботрън“ в Шумен, ще..

публикувано на 21.08.19 в 15:40
Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) стартира кампания под надслов „Не на насилието на стадионите“

Предпазване и грижа

Как се работи при случаи на насилие над деца? Можем ли и как да ги научим да са предпазливи?Какво ще се реши в Омуртаг. Обществеността и властите там обсъждат мерки   след катастрофата на 15 август. Какви предимства ще дадат на пациентите самостоятелните практики на медицинските специалисти? Какви грижи предлагат за възрастни и хора с увреждания..

публикувано на 21.08.19 в 09:53

Сряда с Радио Шумен!

И тази сряда ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. В утрото на 21 август ще говорим за основните приоритети и ценности на българите, ще разберем от каква подкрепа се нуждае приютът за бездомни животни „Тонка Петрова“ в Шумен, ще чуем и какво се случва с Кръглата църква във Велики Преслав. С вас след новините в..

публикувано на 20.08.19 в 14:56