Дарение в урологичното отделение и обновена детска градина са акценти в програма "Днес"

Снимка: uroweb.bg

В програма "Днес" на Радио Шумен във вторник от 13 до 17 часа можете да проследите:

- Защо и на четвъртия ден от разследването на убийството на Виктория Маринова все още няма задържан извършител? Къса ли се връзката в комуникацията между власти, медии и общество, търси Георги Софронов. Чувстват ли се застрашени хората, спортуващи на открито в Русе, след станалото с русенската журналистка, следи Ирина Павлова;

- Дарение получи урологичното отделение в Русе. Как то ще подобри работата му, ще чуем от Ася Пенчева;

- Откриха обновена Целодневна детска градина "Приказка" в Търговище;

- 3-годишен проект в Русе ще работи за развитие на трансграничните връзки и транспортни системи между Русе и Гюргево;

- Републикански турнир по спортни танци ще се проведе в зала Арена Шумен в неделя. Кои са новите акценти в него коментира Румена Андреева, директор на Младежкия дом в Шумен, организатор на форума;

- Изложба в арт пространството на втория етаж на сградата на Община Шумен слага края на деветото издание на Националния пленер "Шуменско плато".

ВИЖТЕ ОЩЕ

Рано в неделя с Радио Шумен

   Лятно неделно утро с Радио Шумен - това е нашето предложение за приятен почивен ден с предаването ,,Оттука започва денят“. Много музика и забавни събеседници ви обещават Жулиета Герова – водещ и звукорежисьорът и музикален редактор Драгомир Симеонов. Очакваме ви на 18 август от 7 до 10 часа на вълните на Радио Шумен.

публикувано на 17.08.19 в 10:40

Събота с Радио Шумен!

Конкурс за фотография на тема „Осинови любовта“ обявява Организацията за защита на животните „Четири лапи“. От каква кампания е част този конкурс и какво ще се случи с най-добрите кадри ще чуете тази събота в „Оттука започва денят“. В предаването ще ви разкажем за първия самостоятелен сингъл на Ерол Ибрахимов, ще разберем какво научиха..

публикувано на 16.08.19 в 16:35

50 години град Смядово

Как смядовчани празнуват 50 годишния юбилей на своя град? Как изглежда шуменската Томбул джамия след ремонта? Къде да си направите безплатни изследваия за ХИВ? Информация по тези и още теми очаквайте в понеделник сутрин.   Мина Денева и Данаил Денчев ще се радваме да започнем заедно новата седмица- за някои работна, за други ваканционна. Бъдете..

публикувано на 16.08.19 в 15:26

Протест, предложения за промени в Закона за лова, футбол и поезия в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен може да проследите: - Защо шуменци от ул. "Георги С. Раковски" излизат на протест срещу бавния темп на газификация? Какво още провокира недоволството им следи Мина Денева; - Съюзът на ловците и риболовците предлага законодателни промени. Какво мотивира това ще коментира адвокат Стоян Стоянов от Ловно-рибарско дружество..

публикувано на 16.08.19 в 09:47

Чудо ли е жената?

Чудо ли е жената? Чудеса ли вършим или чудесии. Ще ни бъде интересно да разберем вашите позиции – и сериозни, и шеговити, в предаването „По първи петли“ на 16 август. С вас в студиото на Радио Шумен ще бъдем Катерина Петрова и Розалина Райчева. Очаквайте още среща с шуменката Стефка Димитрова - една жена, която твори чудеса с ръцете си. Вече..

публикувано на 15.08.19 в 18:34

Приятно утро с Радио Шумен и на 16 август

  Лято, петък и предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен – невероятно добра комбинация ! Да посрещнем заедно новия ден от 7 до 10 часа с много музика, важна информация и покани за различни събития. От студио едно с вас ще бъде екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Приятно разсънване..

публикувано на 15.08.19 в 13:59

С програма "Днес" в следобеда на 14 август

Ще повиши ли цената на водата ВиК дружеството в Шумен - след построяването на пречиствателна станция? Удачни ли са промените, предвидени в националния имунизационен календар? Нуждае ли се от корекция и Законът за лова. Кога ще бъде завършена новата църква в Разград, финансирана от турска фондация? Отговор на тези въпроси чуйте в програма "Днес". Тя..

публикувано на 14.08.19 в 12:47