Представяме ви гласовете на Радио Варна - колегите от Jam Session

Музикалното предаване "Джем сешън" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 12.30 до 14.00 часа.

Водещи: Кристиян Неделчев, Кремена Георгиева, Добромир Мързов, Милица Панайотова, Петър Венков и Христо Николов.

"Джем сешън" е запазено време за музикалните редактори на Радио Варна!

Слушайте ни и онлайн: http://bnr.bg/varna или на http://player.bnr.bg/?p=6

ВИЖТЕ ОЩЕ

"На светло" на 19 юни с Емилия Николова

Пет години след водното бедствие в кв. Аспарухово – репортаж от улиците, които останаха под вода „Моряшка” и „Горна студена”. Ще има ли скоро развръзка по заведените искове по граждански ред относно претенциите на деветнадесет от наследниците на загиналите в потопа в кв."Аспарухово"? Говори представляващият ги адвокат. Къщи за гости или..

публикувано на 19.06.19 в 13:24

"Новият ден" на 19 юни

Варна получи три нови линейки, съобщи Милко Лефтеров,  ръководител на отдел „Транспорт” в Центъра за спешна медицинска помощ. За да бъде обновен целият автопарк се чака доставка на още 19 линейки. И още - достъпът до плажовете на „Алея първа” е затруднен, заради задръствания, каза още Лефтеров и посочи, че освен през завоя на Почивка, община..

публикувано на 19.06.19 в 06:43

"На светло" на 18 юни 2019 г. с Димитрина Дончева

Кои са най-честите нарушения спрямо правата на работниците от работодатели  по летните курорти? И как работниците да се защитят? С безсрочен палатков лагер зоозащитници от Варна протестират срещу насилието над животни. Какви са исканията? Проверка на къща за гости във варненското село Изгрев. Има ли нарушения? Международния..

публикувано на 18.06.19 в 11:55

НОВИЯТ ДЕН на 18 юни със Светлана Вълкова

Започна подписка за поставянето на разделители на основните булеварди във Варна Готов ли е триизмерният макет на Черно море пред Аквариума във Варна и как изглежда? 15-годишният Радослав Рачев се гмурка от 5 години, той е един от участниците в проекта „Живият свят на Черно море” Журналистът Анна Заркова за злоупотребата с право Режисьорът..

публикувано на 18.06.19 в 06:48
Варненско крайбрежие

"На светло" на 17 юни 2019 г. с Димитрина Дончева

Ден на отворените врати за журналисти организира днес   ръководството на ТЕЦ "Варна".  Какво беше казано? Какво се крие зад темата „Враговете на хуманизма: Човешката разрушителност и политика на популизъм“? – доц. Харалан Александров. На изпит за външно оценяване по български език и литература след 7 клас. Какво споделят учениците?..

публикувано на 17.06.19 в 13:31

Фоторазказ за Чернобил представя във Варна Милен Цветанов

Фоторазказ „33 години по-късно“ представя във Варна Милен Цветанов. Фотографът предлага своя поглед към живота в зоната около АЕЦ Чернобил. Посетил град Припят и слабо познати за туристите места в района, той споделя за впечатленията си от първо лице във фотоклуб на бул. „Княз Борис I“ 64 във Варна. Срещата започва от 19 часа в понеделник, 17..

обновено на 15.06.19 в 17:10

Разговори на тротоара: Филип Спасов

Поредното издание на „Улица на готвачите” отново се провежда в сърцето на Варна. Морското казино е домакин на събитието, а там вече втори ден се вихри шеф Филип Спасов. Кулинарът е сред организаторите на вкусното събитие и въпреки че е много зает, намери време да отговори на десетте въпроса, които задаваме в рубриката на интересните и цветни..

публикувано на 15.06.19 в 16:41