ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 8 ноември със Светлана Вълкова

75 години от създаването на Националното училище по изкуствата „Д.Христов” с държавен указ

„Присъствие – 6” – изложба живопис на Димитър Манолов

Започва новата учебна година в Artin Vision Film Academy, утре е Ден на отворените врати

Новият български филм „Доза щастие” тръгва на голям екран днес

Доника Кирова с Изложба 13 - акварели

Нина Николина и Калин Вельов преди концерта им „Традиция & Класика“

Най-бързият пианист в света Питър Бенс ще свири във Варна


ВИЖТЕ ОЩЕ

НОВИЯТ ДЕН в сряда, 20.11.2019г.

100 000 медоносни дръвчета в подкрепа на пчелите подарява екипът на интернет сайта Гората.бг на пчелари от страната. За акцията разказваме след 8.00ч.; Tретото издание на ТУРИЗЪМ ЕКСПО „Дестинация Варна" ще се проведе от 21-и до 23-и ноември в Двореца на културата и спорта във Варна. Официалното откриване на събитието ще бъде в 10 часа..

публикувано на 20.11.19 в 05:59

"POST FACTUM" на 19 ноември с Емилия Николова

В Световния ден на тоалетната - репортаж от най-скришното място в училище Алтернативен държавен бюджет представи днес Институтът за пазарна икономика. Причината - бюджетът на Министерство на финансите е "успиващ". И още в коментара на старши изследователя Петър Ганев Бюджетът на ЕС за 2020 година разделя Европа. Ще бъдат орязани парите за България и..

публикувано на 19.11.19 в 15:54

НА СВЕТЛО на 19 ноември със Светлана Вълкова

Връчват дипломите на абсолвенти от Финансово-счетоводния факултет на ИУ – Варна Обявиха международен архитектурен конкурс за идеен проект за нова сграда на Карин дом Официално откриване на Програмата на БЧК- Варна „Топъл обяд за ученици през учебната 2019/2020“ Концерт на пианиста Ростислав Йовчев в Концертното студио на Радио Варна Започна..

публикувано на 19.11.19 в 13:43

Разговори на тротоара: DJ Emotion

Тодор Желязков вече 27 години е част от варненската клубна сцена. Под псевдонима DJ Emotion той присъства ежедневно в музикалния живот на морския град, а и не само там. През годините е пряк свидетел и участник в повечето музикални революции в града, съосновател е на група Deep Zone, а през 2001 г. е част от най-голямото хип-хоп турне в историята на..

публикувано на 19.11.19 в 08:18

"Новият ден" на 19 ноември 2019 г. с Димитрина Дончева

Сдружение „Милосърдие за теб” организира благотворителна акция в подкрепа на деца от бедни семейства във Варна. Чрез нея се апелира варненци да изпратят подарък за Коледа за децата, с които работи сдружението. Зависими ли са децата от своите смартфони и по колко време на ден „ровят” в телефона си? Интервю със специалист за вредата от..

публикувано на 19.11.19 в 06:00
Стоянката на

"Post Factum" с Валери Великов, на 18 ноември

Мартин Николов, пряко от Румъния, ни разказва подробности за съвместния проект между Шабла и румънските общини Баняса и Аджижа, район Констанца. Защо китайските туристи и инвестиции заобикалят България? Търсим отговор на този въпрос в контекста на 70-годишнината от установяване на дипломатически отношения между нашата страна и Китай. В рубриката..

публикувано на 18.11.19 в 16:36

НА СВЕТЛО в понеделник, 18.11.2019г.

Концертът „Заедно за Ванко” е тази вечер. Как да се включим в благородната инициатива?; Среща с Даниела Тодорова – ръководител на Зелен образователен център – гр. Шабла и  координатор на съвместен проект с румънските градове Беняса и Аджиджа. Проектът е фиксиран върху туристическите услуги на участващите в него четири града – два от Румъния..

публикувано на 18.11.19 в 13:03