Eмисия новини
от 09.00 часа

Sajti i BNR iu nënshtrua një sulmi hakeri

Faqja e internetit të Radios Kombëtare Bullgare - bnr.bg, sot në mesditë i ishte nënshtruar një sulmi hakerësh. Burimi ende nuk është identifikuar. U regjistruan mbi 2 500 000 kërkesa për akses në sekondë, duke bllokuar aksesin në..

18.10.22 13:54 |
Drejtori i BNR Milen Mitev

BNR uron bullgarët dhe miqtë e tyre në mbarë botën me rastin e Bashkimit

Me rastin e Ditës së Bashkimit të Principatës së Bullgarisë me Rumelinë Lindore , Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) dhe Instituti Shtetëror Kulturor nën udhëheqjen e Ministrit të Jashtëm dërgojnë një përshëndetje virtuale për të gjithë..

05.09.22 11:42 |
Këshilli për Mediat Elektronike

Këshilli për Mediat Elektronike nuk zgjodhi anëtarë të rinj të Këshillit Drejtues të Radios Kombëtare Bullgare

Me tre vota “pro” dhe dy “abstenime”, Këshilli për Mediat Elektronike nuk miratoi kandidaturat e propozuara për anëtarë të Këshillit Drejtues të Radios Kombëtare Bullgare (BNR). Mandatet e katër anëtarëve të organit drejtues skadon më 28 korrik të..

21.07.22 15:26 |
Snezhana Yoveva dhe Milen Mitev

BNR dhe Instituti Shtetëror i Kulturës me përpjekje të përbashkëta për popullarizimin e kulturës bullgare në mbarë botën

Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) tanimë është partnere e Institutit Shtetëror Kulturor pranë ministrit të punëve të jashtme në popullarizimin e kulturës bullgare nëpër botë. Kjo u bë e mundur me nënshkrimin e një marrëveshjeje strategjike me..

18.07.22 12:43 |

Radioja Kombëtare Bullgare do të përshpejtojë digjitalizimin e arkivit të saj me fonde evropiane

Radioja Kombëtare Bullgare /BNR/ i paraqiti Këshillit për Median Elektronike një projekt për digjitalizimin e të dhënave arkivore të saj. Për 4 vjet, me 3,4 milionë euro nga Plani i Bashkimit Evropian për Rimëkëmbjen dhe Qëndrueshmërinë për..

08.07.22 11:31 |
Tom McGuire

BNR gëzon një besnikëri të madhe të dëgjuesve nga i gjithë vendi dhe e gjithë bota përmes Radio Bullgarisë

Informacioni i krijuar nga Radioja Kombëtare Bullgare vazhdon të gëzojë besimin më të lartë të publikut në Bullgari. Me këto fjalë, drejtori i përgjithshëm i BNR-së, Milen Mitev, hapi një seminar dy-ditor në selinë e BNR-së në Sofje, kushtuar organizimit..

21.06.22 13:10 |

BNR është media me më shumë besim në Bullgari

Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) është sërish media më e besuar në Bullgari, sipas një raporti të Institutit “Reuters” për Studimin e Gazetarisë në Universitetin e Oksfordit. Pjesa më e madhe e bullgarëve – 64 për qind i besojnë lajmeve të Radios..

16.06.22 11:35 |
Milen Mitev (majtas) dhe Tom McGuire

BNR-ja po vazhdon të jetë media që gëzon besimin më të lartë në Bullgari

Informacioni i siguruar nga Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) po vazhdon të gëzojë besimin më të lartë të shoqërisë në Bullgari. Sipas drejtorit të përgjithshëm të medias, Milen Mitev, radioja kombëtare duhet të luftojë për këtë besim çdo ditë dhe..

14.06.22 16:57 |

Të qeshura, muzikë dhe lojëra fëmijësh në oborrin e Radios Kombëtare Bullgare

E qeshura e fëmijëve, lojërat argëtuese dhe muzika kumbojnë sot në mbarë vendin. Pamja e bukur plotësohet nga ekstravaganca e balonave dhe paketave shumëngjyrëshe të dhuratave. Natyrisht, rasti është Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, 1 qershori, dhe..

01.06.22 16:14 |

Fëmijët në BNR

Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) hapi dyert për fëmijët që festojnë sot 1 qershorin, Ditën e Fëmijëve. Të ftuarit mbushën oborrin e BNR me të qeshura, këngë dhe lojëra gazmore. Shihni reportazhin fotografik të Ani Petrovës. Më shumë hollësi për..

01.06.22 15:56 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна