Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Komisioni Evroian miratoi masën bullgare në përkrahje të aeroporteve Burgas dhe Varna

Foto: EPA/BGNES

Komisioni Evropian miratoi masën bullgare në përmasë 4.4 milion euro për ndihmë të aeroporteve Burgas dhe Varna. Masa është në kuadrin e Suazës së Përkohshme për Ndihmë Shtetërore në Kushtet e Pandemisë së koronavirusit dhe parashikon shtyrjen e pagimit të taksave të koncesionit nga Fraport Twin Star Airport Manegement AD, shoqata e cila menaxhon të dy aeroportet në Bullgari e cila është pronare e infrastrukturës së aeroporteve. Qëllimi është të ndihmojë dy aeroportet për të përballuar pamjaftueshmërinë e mjeteve të likuiditetit për shkak të pandemisë.

Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 238

“Ndihma urgjente” ndodhet para kolapsit Mjekët urgjentë janë shumë vështirësuar në provat e tyre që t’u përgjigjen qindra sinjaleve, pasi çdo ditë numri i të infektuarve me Covid-19 rritet, tha për Televizionin Kombëtar Bullgar /BNT/ Katja..

botuar më 20-10-31 5.40.MD
Radosvet Radev

Ekonomia nuk do të përballojë një mbyllje të dytë

Turizmi, transporti, pronarët e restoranteve dhe kultura janë sektorët më të prekur nga kriza e koronavirusit, njoftoi para televizionit bTV Radosvet Radev, kryetar i Dhomës Ekonomike Bullgare. Ai u mbështet te statistika kombëtare, sipas së cilës..

botuar më 20-10-31 4.47.MD
Katja Sungarska

“Ndihma urgjente” ndodhet para kolapsit

Mjekët urgjentë janë shumë vështirësuar në provat e tyre që t’u përgjigjen qindra sinjaleve, pasi çdo ditë numri i të infektuarve me Covid-19 rritet, tha për Televizionin Kombëtar Bullgar /BNT/ Katja Sungarska, zëdhënëse e “Ndihmës Urgjente”...

botuar më 20-10-31 2.40.MD