Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Ministri i Turizmit hap një zyrë turistike në Poloni

Foto: msit.gov.pl

Pas një ndërprerje 30-vjeçare, Bullgaria rivendos përfaqësinë e saj të turizmit në Ministrinë e Turizmit në Poloni. Ajo do të hapet më 22 shkurt nga Ministrja e Turizmit Marijana Nikollova. “Qëllimi kryesor i programit për reklamën turistike kombëtare për vitin 2021 është krijimi i besimit dhe imponimi i një imazhi pozitiv të Bullgarisë si një destinacion i sigurt dhe i preferuar turistik, duke ofruar një produkt turistik të qëndrueshëm, të larmishëm dhe me cilësi të lartë gjatë katër sezoneve të vitit”, tha Ministrja Nikollova para Radios Kombëtare Bullgare. Sipas të dhënave të ministrisë, në vitin e kaluar 2020, më shumë se 85 mijë turistë polakë kanë vizituar vendin tonë. Përveç Polonisë, përfaqësia bullgare do të përgjigjet për Katër vendet e Vishegradit, Letoninë dhe Lituaninë. Sipas Ministres Nikollova, të gjitha këto vende janë një treg i madh dhe vendi ynë duhet të përpiqet të jetë përsëri në fokusin e interesit të tyre.


Më shumë nga rubrika

Ministrja Marijana Nikollova

Bullgaria kërkon udhëtim të lirë dhe kufij të hapur për shpëtimin e turizmit

Ne mbështesim krijimin e "korridoreve të shpejta të gjelbra" për të vaksinuarit dhe njerëzit që tashmë janë shëruar nga Covid-19. Në të njëjtën kohë nuk duhet të kufizohen edhe udhëtimet e evropianëve të tjerë. Kjo duhet të çojë në një ringjallje..

botuar më 21-03-01 2.04.MD

Manastiri Novosellski në një video reklamuese të Ministrisë së Turizmit

Bashkë me Shoqatën e Guidave Bullgarë, Ministria e Turizmit përgatiti një seri prej videove reklamuese, të cilat prezantojnë skajet shumë pak të njohura të Bullgarisë. Shikoni filmin 2 minutash, kushtuar manastirit të bukur Novosellski “Trinia e Shenjtë”..

botuar më 21-02-28 8.15.PD

7 ide për një fundjavë të paharrueshme në bashkinë Gërmen

Burime minerale, vendbanime etnografike, tradita kolorite, gjurma nga antikiteti, tablo të bukura natyrore – Bashkia Gërmen në Rodopet Perëndimore është e pasur me oferta për pushim dhe itinerare njohëse. Për disa prej fenomeneve më të famshme në këtë..

botuar më 21-02-27 11.55.PD